Elárulták, hol temették el Némedi Marit

Forrás: Magyarszinkron.hu -
halál temetés Némedi Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 64 éves korában, hosszan tartó betegség után hunyt el. Eddig nem lehetett tudni, hol helyezték örök nyugalomra, de most a család elárulta, hova temették el őt.

Még a legközelebbi barátok sem tudhatták eddig, hol nyugszik a szinkronszínésznő, azonban az őt övező szeretet annyira meghatotta nővérét, hogy elárulta, a Baja környékén lévő Vaskúton temették el Némedi Marit - írja a Bors.

Forrás: Magyarszinkron.hu

"2016. március 4-én, vidéken, a szülői sírban, édesapja mellett helyeztük végső nyugalomra Marit. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a Lehel téri templomban tartott misén részt vettek. És köszönet azért is, hogy elfogadták azt, hogy Marit a szűk család búcsúztassa el a szülőhelyen" - mondta a lapnak a színésznő nővére.

94 éves korában elhunyt Nancy Reagan, egykori first ladyhttp://www.life.hu/news/20160307-nancy-reagan-egykori-first-lady-94-eves-koraban-meghalt-szivelegtelensegben.htmlSzívelégtelenségben halt meg Ronald Reagan egykori amerikai elnök felesége, akit az egyik legbefolyásosabb first ladynek tartottak. News--Körözik Leonardo DiCaprio féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20160307-korozik-leonardo-dicaprio-mostohatestveret.htmlÚgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio féltestvére, Adam Farrar a fekete bárány a családban. Míg testvére Oscar-díjat kapott, addig Adam-ot egy bűncselekmény miatt körözik. News--Szörnyű! Pusztulnak az ázsiai oroszlánokhttp://www.life.hu/news/20160307-azsia-oroszlanok-tobb-szaz-allat-pusztult-el-a-kihalas-veszelye-fenyegeti-a-fajt.htmlAz elmúlt öt évben 310 ázsiai oroszlán pusztult el India Gudzsarát tartományában, ahol a kihalás fenyegette faj utolsó vad populációja él az indiai erdőgazdálkodási miniszter adatai alapján. NewsOrigoUber sofőr akarta megerőszakolni a Farrah Abrahamot, a népszerű valóságshow-sztárthttp://www.life.hu/news/20160307-farrah-abraham-majdnem-eroszak-aldozatava-valt-uber-sofor-tamadt-ra.htmlFarrah Abraham azt állítja, hogy néhány hónappal ezelőtt kis híján szexuális erőszak áldozatává vált New Yorkban. A férfi a hírek szerint egy Uber sofőr volt. News--Szívszorító: Néhány nappal az esküvője után halt meg egy nőhttp://www.life.hu/news/20160307-rak-vegzett-a-boldog-feleseggel-tiz-nappal-az-eskuvoje-utan-lehunyt-meghato-tortenet.htmlMo Akhtarnál tavaly júliusban diagnosztizáltak tüdőrákot. Szerelmével úgy döntöttek, hogy a nő halála előtt összekötik az életüket. NewsThinkstockKate Moss autójában kokaint találtak? http://www.life.hu/news/20160307-kate-moss-ujra-drogugyletbe-keveredett-kokaint-talaltak-a-modell-autojaban.htmlA világhírű modell még 2005-ben került címlapokra a korábbi drogügyleteivel. Bár eddig azt állította, hogy felhagyott a kábítószerezéssel, a hírek szerint ez nem így van. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.