Megrázó történetet osztott meg egy nő arról, hogyan kínozta meg őt egy pedofil

Forrás: Facebook/ALICIA PROJECT -
bántalmazás szexuális zaklatás Alicia Kozakiewicz pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőt 14 évvel ezelőtt rabolta el és erőszakolta meg Scott Tyree. Most Alicia azért küzd, hogy másokkal ez ne történhessen meg.

Az interneten ismerkedett meg Alicia Kozakiewicz 13 évesen azzal a férfival, aki később elrabolta, négy napon keresztül bántalmazta és többször megerőszakolta őt. A nő az FBI-nak köszönheti, hogy életben maradt.

Alicia elmesélte történetét, hogy mások is tanulhassanak belőle. Tinédzserként az interneten ismerkedett meg a férfival, akiről azt hitte, hogy egyidős vele. Sokat beszélgettek, és a lány elmondása szerint a férfi nagyon figyelmes és megértő volt vele. Ő volt az, akihez mindig fordulhatott – írja az Independent.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Hónapokon keresztül csevegtek az interneten, amikor a férfi 2002-ben rávette, hogy személyesen is találkozzanak. Újév napján, a lány pittsburgh-i otthonának közelében az utcán került sor a találkozóra. Scott Tyree rögtön betuszkolta a lányt a kocsijába, és elvitte őt a lakására, a Virginiai állambeli Herndonba. A lány így emlékszik vissza az ott történt borzalmakra:

"Levette a ruháimat, rám nézett, és annyit mondott: ez nagyon nehéz lesz számodra, nyugodtan sírhatsz. Ezután rám tett egy nyakörvet, felvonszolt az emeleti hálószobájába, és megerőszakolt" - vallotta a lány. Elmesélte, hogy ezután négy napon keresztül az ágy lábához volt kikötözve. Hiába próbált ellenállni, nem bírt a férfi erejével, aki többször megerőszakolta és bántalmazta őt.

Alicia azt hitte, hogy a fogságban töltött negyedik napja lesz az élete utolsó napja. A férfi ugyanis azt mondta neki, hogy kezdi túlságosan megkedvelni őt, így kocsikázni mennek az este. A lány viszont tudta, hogy ez azt jelenti, Scott meg akarja őt ölni. A férfi munkába indult, és Alicia szerencséjére az FBI rátalált, mielőtt a bántalmazója hazaért volna.

Forrás: Facebook/ALICIA PROJECT

A pedofil bűnözőt 19 év és 7 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték, Aliciának pedig csodával határos módón sikerült túllépnie a történteken. Megházasodott, és most azért küzd, hogy másoknak ne kelljen soha ilyen borzalmakat átélniük. Elindította a The Alicia Project című programját, amiben az internet veszélyeire hívja fel a gyerekek figyelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.