Repülős Gizi már maga sem tudja, melyik lopás miatt állt bíróság előtt

Forrás: MTI -
lopás bíróság Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben.

Fogvatartottként érkezett meg a Repülős Giziként elhíresült, idős asszony, aki már több helyről is tulajdonított el ezt-azt. Legutóbb 70 ezer forintot lopott el egy kónyi házból, ami miatt ma állt bíróság elé - derült ki a Kisalföld riportjából.

Forrás: MTI

Mivel az idős asszonyt tavaly elítélték Sopronban, Veszprémben és eljárás folyik ellene Vácott, valamint Hajdúszoboszlón, nem csoda, hogy nagy médiaérdeklődés övezi a gyakorlott besurranó tolvaj ténykedéseit, ő maga viszont nem tudta pontosan, hogy most melyik ügy miatt áll bíróság előtt.

Saját bevallása szerint betegsége miatt kutatási kényszert érez, ezért vonzzák őt elsősorban a csillogó dolgok, ha az nincs, akkor viszont a készpénzt is elteszi. Ma nem jogerősen 40 nap elzárásra ítélték K. Sándornét, aki 1953-ban került először összetűzésbe a rendőrséggel, és elmondása szerint betegségét először maga Szent-Györgyi Albert állapította meg.

Meghalt az indiai tinédzser, akit megerőszakoltak és felgyújtottakhttp://www.life.hu/news/20160309-tragedia-meghalt-felgyujtott-es-megeroszakolt-indiai-lany-a-rendorseg-nyomoz-az-ugyben.htmlA kórházban belehalt égési sérüléseibe az a tizenéves lány, akit megerőszakoltak és felgyújtottak Indiában - közölte Jadram Szingh, Uttar Prades szövetségi állam rendőrparancsnoka. News--Palvin Barbi ismét világsztárokkal pózolthttp://www.life.hu/news/20160309-palvin-barbara-magyar-modell-lewis-hamilton-forma-1-es-pilotaval-szelfizett.htmlA gyönyörű magyar modell többek között Lara Stone, Lewis Hamilton és Irina Shayk oldalán szelfizett egy párizsi partin. News--Teljes napfogyatkozás: így sötétült el az ég Délkelet-Ázsiábanhttp://www.life.hu/news/20160309-ritka-egi-jelenseg-teljes-napfogyatkozas-volt-lathato-delkelet-azsiaban-marcius-9-en.htmlHárom időzónában követhették nyomon a ritka természeti jelenséget. News--Egy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak http://www.life.hu/news/20160309-egy-anyuka-durva-velemenye-palvin-barbi-kritikusainak.htmlA Sports Illustrated címlapja miatt hetekig Palvin Barbi pluszkilói voltak terítéken, míg egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna. News--Elhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatlehttp://www.life.hu/news/20160309-sir-george-martin-a-beatles-zenekar-producere-meghalt.htmlÉletének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere. News--Így rázza Magyarország dancehall királynője - Videó!http://www.life.hu/news/20160309-balog-zsofi-tancos-megnyerte-a-magyarorszagi-dancehall-queen-cimet.htmlBalog Zsófi eredetileg HR-esként dolgozik egy multicégnél, 2016-ban azonban hivatalosan is ő lett Magyarország Dancehall Queenje, azaz a popsirázás királynője.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.