Elhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatle

Forrás: AFP/Silke Lohmann -
The Beatles producer Sir George Martin meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere.
Forrás: AFP/Silke Lohmann

George Martin, aki az együttesért végzett munkájáért lovaggá ütötték, és megkapta a sir megszólítást, 1962-ben hallgatta meg a Beatlest, majd szerződést is kötött velük - annak ellenére, hogy saját bevallása szerint elsőre borzalmasnak találta őket.

George Martint zeneszerzőként is jegyzik: nevéhez fűződik többek között a Yellow Submarine című Beatles-sláger, illetve az Élni és halni hagyni című James Bond-film zenéje is. 90 éves volt.

A szülőszobán tudta meg, hogy gyermeke édesapja egy másik nőt vett elhttp://www.life.hu/news/20160307-heather-mcgillion-a-szuloszoban-a-facebookrol-tudta-meg-hogy-baratja-egy-masik-not-vett-el.htmlHeather McGillion a Facebookról értesült arról, hogy míg ő éppen azon volt, hogy életet adjon gyermekének, barátja, Adonis Rodriguez az esküvőjéről posztolt képeket - egy másik lányt ölelgetve. News--Felgyújtották Diana hercegné szeretőjének autójáthttp://www.life.hu/news/20160304-diana-hercegne-szeretoje-dodi-al-fayed-autojat-felgyujtottak.htmlEgy ausztrál férfit és két nőt azzal vádolnak, hogy ők gyújtották fel négy hónappal ezelőtt azt a Ferrarit, amely egykor a néhai hercegné szeretőjének, Dodi al-Fayed egyiptomi milliárdosnak a tulajdona is volt. NewsOrigoKiderült: mégsem az Eagles gitárosa, Randy Meisner ölte meg feleségéthttp://www.life.hu/news/20160308-randy-meisner-az-eagles-gitarosanak-felesege-lana-rae-meisner-veletlenul-lotte-magat-fejbe.htmlA rendőrség nyomozásának eddigi állása szerint Lana Rae Meisner véletlenül lőtte magát fejbe saját otthonában.News--Nem fellebezhet Oscar Pistorius - 15 év börtön várhat a paralimpikonrahttp://www.life.hu/news/20160304-oscar-pistorius-paralimpikon-nem-fellebezhet-15-ev-borton-varhat-ra.htmlA dél-afrikai alkotmánybíróság úgy döntött, Oscar Pistorius nem lebbezhet fel a jogerős ítélet ellen, melyet a bíróság szándékos emberölés miatt hozott ügyében még decemberben. News--Nyilvánosságra hozzák Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvéthttp://www.life.hu/news/20160304-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanyanak-boncolasi-jegyzokonyve-nyilvanos-lesz.htmlHenry M. Newkirk georgia-i bíró szerint az embereknek joguk van ahhoz, hogy megtudják, mi történt pontosan Whitney Houston egyetlen lányával. NewsAFPMegvan az év legkínosabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20160303-az-ev-legkinosabb-szelfijen-a-lany-a-vibratorral-a-hatterben-pozol-a-szuleinek-kuldte-tovabb.htmlAz egész internet azon a szerencsétlenül járt lányon nevet, aki merő figyelmetlenségből továbbküldött egy képet a szüleinek, amelynek a hátterében látszódik néhány olyan dolog, amelyet valószínűleg sosem mutatna meg egyiküknek sem. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.