"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájából

Forrás: Thinkstock -
munkahely nők gondolatok videó felolvasás karrier férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó.

Többek között ezeket a mondatokat olvassák fel a TBWA nevű reklámügynökség videóján megszólaló férfiak. A gondolatok, amelyek elhangzanak az erősebbik nem szájából, egytől egyig a reklámipar területén dolgozó nőké, amelyeket névtelenül küldtek be az ügynökség számára. A nagyjából 2 perces videó jól példázza azt, milyen mindennapi gondokkal és megjegyzésekkel néz szembe egy hölgy a munkahelyén a hétköznapok során. Az angol nyelvű videót alább tekintheted meg:

"Nincs lelked?" - Az ítélethirdetés után először szólalt meg Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20160304-oscar-pistorius-gyilkossag-miatt-elitelt-paralimpikon-elso-nyilatkozata-az-itelethirdetes-utan.htmlA barátnője meggyilkolása miatt elítélt paralimpikont a dél-afrikai Times magazin újságírója telefonon kereste meg a tárgyalás után. News--Elkészült az aputestű Ken babahttp://www.life.hu/news/20160310-nickolay-lamm-muvesz-elkeszitette-az-atlagos-testaranyu-aputestu-ken-babat-a-lammily-babat.htmlSemmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: Paraguayban lehet a 9 éve eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20160309-madeleine-mccann-9-eve-eltunt-kislanyt-paraguayba-vitte-egy-no-egy-magannyomozo-szerint.htmlEgy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. NewsOrigoPalvin Barbi ismét világsztárokkal pózolthttp://www.life.hu/news/20160309-palvin-barbara-magyar-modell-lewis-hamilton-forma-1-es-pilotaval-szelfizett.htmlA gyönyörű magyar modell többek között Lara Stone, Lewis Hamilton és Irina Shayk oldalán szelfizett egy párizsi partin. News--Felgyújtották Diana hercegné szeretőjének autójáthttp://www.life.hu/news/20160304-diana-hercegne-szeretoje-dodi-al-fayed-autojat-felgyujtottak.htmlEgy ausztrál férfit és két nőt azzal vádolnak, hogy ők gyújtották fel négy hónappal ezelőtt azt a Ferrarit, amely egykor a néhai hercegné szeretőjének, Dodi al-Fayed egyiptomi milliárdosnak a tulajdona is volt. NewsOrigoTerrorpánik tört ki egy budapesti szórakozóhelyen - pedig csak maszkban szórakozott egy fiatalemberhttp://www.life.hu/news/20160304-egy-budapesti-koncerten-egy-terroristanak-tuno-maszkos-miatt-panik-tort-ki.htmlEgy szemtanú szerint egy maszkot viselő férfi miatt többen távoztak az Akvárium Klubban fellépő Marina And The Diamonds koncertjéről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.