Döbbenet! Az iskola vécéjében molesztáltak egy 9 éves kisfiút

interjú iskola Aba videó molesztálás szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az abai általános iskola férfi angoltanára hosszú idő óta szexuális tartalmú üzenetekkel és képekkel zaklatott több diákot is. Az egyik áldozat nagymamája most megszólalt az ügyben. 

A hölgy több okból is csak név és arc nélkül vállalta az interjút. Elmondása szerint az egész család kivan idegileg a történtek óta, és nem is tudja elképzelni, hogy a gyerekek hogyan fogják feldolgozni a történteket.

A nagymamával készült interjút itt nézheted meg:

Egy pingvin minden évben 8 ezer kilométert úszik, hogy láthassa megmentőjéthttp://www.life.hu/news/20160310-egy-pingvin-mindennap-8-ezer-kilometert-uszik-hogy-lathassa-megmentojet.htmlBrazliában illegálisnak számít a vadállatok tartása, de ez az egyik pingvint egy cseppet sem érdekli. Dindim ugyanis minden évben 8000 kilométert úszik, hogy pár napig legjobb barátjával lehessen, egy 71 éves halásszal. NewsOrigoElkészült az aputestű Ken babahttp://www.life.hu/news/20160310-nickolay-lamm-muvesz-elkeszitette-az-atlagos-testaranyu-aputestu-ken-babat-a-lammily-babat.htmlSemmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken. News--Repülős Gizi már maga sem tudja, melyik lopás miatt állt bíróság előtthttp://www.life.hu/news/20160309-repulos-gizi-ujabb-per-ele-nezett-gyorben-a-konyi-lopas-miatt-de-o-nem-tudta-miert-all-birosag-elott.htmlA 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben. NewsOrigoMeghalt az indiai tinédzser, akit megerőszakoltak és felgyújtottakhttp://www.life.hu/news/20160309-tragedia-meghalt-felgyujtott-es-megeroszakolt-indiai-lany-a-rendorseg-nyomoz-az-ugyben.htmlA kórházban belehalt égési sérüléseibe az a tizenéves lány, akit megerőszakoltak és felgyújtottak Indiában - közölte Jadram Szingh, Uttar Prades szövetségi állam rendőrparancsnoka. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: Paraguayban lehet a 9 éve eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20160309-madeleine-mccann-9-eve-eltunt-kislanyt-paraguayba-vitte-egy-no-egy-magannyomozo-szerint.htmlEgy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. NewsOrigoA szexi focilegenda, Totti olyat tett, amin mindenki ledöbbenthttp://www.life.hu/news/20160309-francesco-totti-mezt-cserelt-a-madridban-jatszo-rivalisaval-sergio-ramosszal.htmlFrancesco Totti, azaz a 10-es, aki profi pályafutása során csak a AS Romában játszott klubszinten, valószínűleg kedden lépett utoljára pályára a BL-döntő keretein belül, és méltó módon búcsúzott: a mezét riválisának, a Real Madrid-ban játszó Sergio Ramosnak adta. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.