Végső búcsút vettek Psota Iréntől

Forrás: Madách Színház Hivatalos Oldala -
színésznő temetés gyász Psota Irén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több százan - családja, barátai, pályatársai és tisztelői - vettek végső búcsút Psota Irén kétszeres Kossuth- és Jászai-díjas színésznőtől, a nemzet színészétől csütörtökön a budapesti Farkasréti temetőben.

A Life.hu riportere ott volt a művésznő temetésén, és egykori kollégáival beszélgetett. Az alábbi videóban megnézheted:

A temetésen Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója emlékeztetett arra, hogy csaknem 30 évig volt a teátrum társulatának tagja Psota Irén, akinek tehetsége nem ismert műfaji korlátokat. "Ugyanolyan tökéleteset nyújtott prózában, mint a zenés műfajban" - tette hozzá az igazgató.
Almási Éva színésznő Psota Irén szavait idézve úgy fogalmazott, hogy "mi színészek rohangálunk egy arénában, és a hátunk már tele van tűzdelve színes szalagos pengékkel, úgy nézünk ki, mint egy csodálatos tarka bokor és nem is tudjuk, hogy nem élünk, de még mindig rohanunk" - számolt be az MTI.

Forrás: Madách Színház Hivatalos Oldala
Egy pingvin minden évben 8 ezer kilométert úszik, hogy láthassa megmentőjéthttp://www.life.hu/news/20160310-egy-pingvin-mindennap-8-ezer-kilometert-uszik-hogy-lathassa-megmentojet.htmlBrazliában illegálisnak számít a vadállatok tartása, de ez az egyik pingvint egy cseppet sem érdekli. Dindim ugyanis minden évben 8000 kilométert úszik, hogy pár napig legjobb barátjával lehessen, egy 71 éves halásszal. NewsOrigoDöbbenet! Az iskola vécéjében molesztáltak egy 9 éves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20160310-iskolai-molesztalas-a-ferfi-angol-tanar-is-erintett-a-molesztalt-gyerek-nagymamaja-megszolalt.htmlAz abai általános iskola férfi angoltanára hosszú idő óta szexuális tartalmú üzenetekkel és képekkel zaklatott több diákot is. Az egyik áldozat nagymamája most megszólalt az ügyben. News--Saját maga életét mentheti meg a baba, ha tud úszni - Videó!http://www.life.hu/news/20160310-isr-babauszasi-technika-amivel-sajat-eletuket-menthetik-meg-a-csecsemok.htmlA babaúszás nemcsak egy kellemes időtöltés, amikor a csecsemő, az anyuka és az apuka együtt pancsikolhatnak, hanem akár életmentő is lehet. News--"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájábólhttp://www.life.hu/news/20160310-ferfiak-olvassak-fel-a-nok-gondolatait-munkahelyukrol-es-karrierjukrol-video.htmlNéhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó. News--Repülős Gizi már maga sem tudja, melyik lopás miatt állt bíróság előtthttp://www.life.hu/news/20160309-repulos-gizi-ujabb-per-ele-nezett-gyorben-a-konyi-lopas-miatt-de-o-nem-tudta-miert-all-birosag-elott.htmlA 90 éves K. Sándorné B. Gizellát már többször is elítélték 63 éves “pályafutása” alatt. Az idős hölgy egy újabb pere ma kezdődött el Győrben. NewsOrigoErzsébet királynő olyat tehet, amire eddig még nem volt példahttp://www.life.hu/news/20160310-erzsebet-kiralyno-es-a-palota-sajtopert-indithat-az-amerikai-the-sun-magazin-ellen-ragalmazas-miatt.htmlKínos ügybe keveredett a brit uralkodónő: a The Sun magazin címlapon hozta le a hírt, miszerint Erzsébet királynő támogatja, hogy Nagy-Britannia kilépjen az Európai Unióból.News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.