Nem szállhatott fel a trolira a gyermekével utazó anyuka

troli anya gyermek hordozó sofőr Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem engedte felszállni a sofőr Szegeden a kisgyermekét hátán hordozó édesanyát, mivel szerinte veszélyes így szállítani a kisfiút.

Leszállította a fiatal anyukát, Rosta Katalint egy szegedi trolisofőr, amiért a nő egy babahordózoban, a hátán szállította a kisfiát. A járművezető addig nem volt hajlandó elindulni, amíg Katalin ki nem veszi a gyermekét, vagy le nem száll - derült ki a Tények riportjából.

Hónapok óta közlekedik így az anyuka gyermekével, hiszen ez mindkettőjüknek kényelmesebb, ráadásul jobban is tud kapaszkodni két szabad kezével. Ezért is érte váratlanul Katalint a sofőr utasítása, aki szerint veszélyes így utazni. Az anyuka szerint ezzel anyai kompetenciáit is megkérdőjelezte, ezért a történtek után panaszt emelt a Szegedi Közlekedési Társaságnál. A vizsgálat még zajlik, várhatóan 30 napon belül zárul le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.