Szörnyű! Vadásztőrrel gyilkolták meg a Népligetnél eltűnt lányt

gyilkosság halál Népliget rendőrség eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddigi adatok alapján tőrdöfések okozták Vivien halálát. A húszéves kakucsi lányt március 4-én éjszaka gyilkolta meg egy gyerekkori ismerőse - közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Ahogy korábban mi is megírtuk, csütörtök hajnalban megtalálták annak a 20 éves lánynak a holttestét, aki még vasárnap tűnt el Budapesten. A főügyészség közleménye szerint Vivien és gyilkosa még az általános iskolából ismerte egymást, 2016 februárjától pedig több üzenetet is váltottak egy közösségi oldalon - írja az Origo.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

A hírek szerint március 4-én a lány a népligeti diszkóban szórakozott, majd másnap, hajnali négy óra után telefonon hívta a gyanúsítottat - a férfi autóval ment érte a klub elé, hogy hazaszállítsa Kakucsra.

A gyanúsított egy idő után előkapott egy vadásztőrt, majd többször megszúrta az áldozatot. Ezután az elkövető a lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A tőrt és Vivien táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament.

A főügyészség a férfi előzetes letartóztatását kéri, szerintük tartani lehet attól, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság gyanúsítottja megszökne a nyomozás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.