Öngyilkos lett Keith Emerson rockzenész, az Emerson, Lake & Palmer alapítója

Forrás: Facebook/Emerson, Lake & Palmer -
öngyilkos Keith Emerson öngyilkosság Emerson, Lake & Palmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Keith Emerson rockzenész, a legendás progresszív rock együttes, az Emerson, Lake & Palmer társalapítója.  A 71 éves zenész a kaliforniai, Santa Monica-i rendőrség információi szerint fejbe lőtte magát. Holttestét barátnője, Mari Kawaguchi találta meg péntek reggel. 

Az angliai születésű Emerson zenekara a hetvenes években lett népszerű Bartók- és Muszorgszkij-feldolgozásaival. Mielőtt az Emerson, Lake & Palmert megalapította volna, Keith Emerson a The Nice nevű zenekarral játszott. Miután évtizedekkel később befejezte aktív zenész pályafutását, változatlanul a zeneiparban tevékenykedett. Utolsó koncertjét 2015 júliusában tartotta a londoni Barbicanban.

Keith Emerson Forrás: Facebook/Emerson, Lake & Palmer
Síneken átkelő gyalogost gázolt el a HÉV Óbudánhttp://www.life.hu/news/20160304-sineken-atkelo-gyalogost-gazolt-el-a-hev-obudan.htmlMentők ápolták azt a járókelőt, akit pénteken kora este gázolt el a HÉV Óbudán, a Rómaifürdő és a Csillaghegy megállók közötti sínszakaszon - írja az Origó. News--Véletlenül lelőtte a fegyverjogi aktivistát a 4 éves kisfiahttp://www.life.hu/news/20160311-jamie-gilt-fegyverjogi-aktivista-edesanyat-veletlenul-lelotte-4-eves-kisfia.htmlJamie Giltet az autójában lőtte hátba gyermeke, miután a fiúcska megtalálta a hátsó ülésnél szertehagyott pisztolyát. NewsOrigoA legszomorúbb kép, amelyet a világ legboldogabb helyén valaha készítettekhttp://www.life.hu/news/20160311-elkeszult-disneyland-legboldogtalanabb-es-legszomorubb-fenykepe.htmlDisneylandnek a világ legörömtelibb helyszínének kellene lennie. Ám nem mindenkinek. NewsOrigoNem szállhatott fel a trolira a gyermekével utazó anyukahttp://www.life.hu/news/20160311-rosta-katalin-szegedi-anyukat-egy-trolisofor-leszallitotta-a-buszrol-amiert-a-hatan-hordozta.htmlNem engedte felszállni a sofőr Szegeden a kisgyermekét hátán hordozó édesanyát, mivel szerinte veszélyes így szállítani a kisfiút. News--Budapestre jöhet az 1220 kilométer per órával közlekedő szupervonat http://www.life.hu/news/20160311-budapesten-a-szupervonat-elkepeszto-sebesseg-kozlekedne.htmlEurópában építenék meg a Hyperloop vákuumvasút következő vonalát: Pozsonyt, Budapestet és Bécset kötné össze. A kapszulával mindössze tíz percbe telne az út Pozsony és Budapest közt. NewsOrigoModellszerződést ajánlottak a legszexibb rabnakhttp://www.life.hu/news/20160311-modellszerzodest-ajanlottak-a-legszexibb-rabnak.htmlÚgy tűnik, a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, amely a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.