Erdőből mentettek ki egy hét hónapos csecsemőt

Forrás: Thinkstock -
Zemplén csecsemő mentés erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök egy Vágáshuta melletti erdőben eltévedt családot kutattak fel és mentettek meg kedden. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába délután érkezett bejelentés, amely szerint a Zempléni-hegységben lévő Vágáshuta település környékén lévő erdőben egy négytagú kiránduló család - köztük egy hét hónapos gyermekkel - eltévedt - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei telefonon keresztül fel tudták venni a kapcsolatot a család egyik tagjával, aki leírta a környéket, ahol tartózkodtak, illetve ahol a túrázásuk során jártak. A rendőrök fél órán belül megtalálták az eltévedt családot.

Magyar biológus fedezte fel a világ legkisebb csigáját http://www.life.hu/news/20160316-magyar-felfedezes-biologus-bukkant-kinaban-a-vilag-legkisebb-szarazfoldi-csigajara.htmlAz egy milliméternél kisebb szárazföldi állat maradványait Páll-Gergely Barna találta meg Kínában. A férfi a feleségéről nevezte el a nem mindennapi felfedezést. News--Sorsoltak az Eurovíziós Dalfesztiválra: A svédek a kilencedikek lesznekhttp://www.life.hu/news/20160315-sorsoltak-az-eurovizios-dalfesztivalra-a-svedek-a-kilencedikek-lesznek.htmlSorsoltak az Eurovíziós Dalfesztiválra. Március végén derül ki a fellépők pontos sorrendje.News--Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/news/20160312-feltortek-vivien-gyilkosanak-facebook-oldalat.htmlEgy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek. NewsThinkstockTöbb teniszező is csalónak tartja Sarapováthttp://www.life.hu/news/20160313-jatekostarsai-csalonak-neveztek-sarapovat.htmlEgy francia teniszező, Kristina Mladenovic szerint a Touron szereplő játékosok közül nagyon sokan csalónak tartják Maria Sarapovát, aki nemrég a meldonium használatával bukott le az AusOpenen. Kristina szerint egyébként sem kedvelték sokan az orosz játékost. NewsAFPKiskorú gyermek megerőszakolása miatt keresnek egy férfithttp://www.life.hu/news/20160311-kiksoru-gyermek-megeroszakolasa-miatt-keresnek-egy-ferfit.htmlA rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen elkövető, 2016. március 5-én, Budapest XXI.kerületében található parkos területen egy kiskorú bántalmazott, majd szexuális erőszak bűntettét követte el sérelmére. News--Nem szállhatott fel a trolira a gyermekével utazó anyukahttp://www.life.hu/news/20160311-rosta-katalin-szegedi-anyukat-egy-trolisofor-leszallitotta-a-buszrol-amiert-a-hatan-hordozta.htmlNem engedte felszállni a sofőr Szegeden a kisgyermekét hátán hordozó édesanyát, mivel szerinte veszélyes így szállítani a kisfiút. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.