Szörnyű! Utcára kerülhet egy rákos beteg, mert nincs elég pénze

mellrák rákos beteg pénz videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves asszonynál mellrákot mutattak ki az orvosok, de nem tudja magát kezeltetni, mert nincs pénze, sem pedig otthona. 

A rákbeteg asszony eddig egy ismerősénél húzta meg magát, de onnan napokon belül mennie kell, mivel a barátja egy új lakásba költözik. A daganatos betegségben szenvedő nő minden tartalékát felélte, és betegsége miatt dolgozni sem tud.

A vele készült interjút itt találod:

Ők a világ legboldogabb országai: Mi újra lemaradtunk!http://www.life.hu/news/20160317-utolso-helyek-kozott-kullog-magyarorszag-nem-mi-vagyunk-a-legboldogabbak-kutatas.htmlAz ENSZ negyedik Világboldogsági Jelentése szerint minél kisebb az egyenlőtlenség egy országban, annál jobb az emberek hangulata. NewsThinkstockElképesztő! Gyermekként amputálták a lábát, most gimnasztikázikhttp://www.life.hu/news/20160316-tizenket-evesen-amputaltak-a-labat-elkepeszto-gyakorlatokra-kepes-a-fiatal-lany-video.htmlKate a mai napig küzd legnagyobb álmáért: profin akarja űzni a gimnasztikát. Ebben az sem gátolja, hogy pár évvel ezelőtt le kellett vágni az egyik testrészét. NewsOrigoIlyen elegáns lovat még soha nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160316-oltonybe-bujtattak-egy-lovat-a-brit-cheltenham-festival-tiszteletere.htmlÖltönyben feszít a hatalmas és izmos álltat. A lovat a brit Cheltenham Festival tiszteletére bújtatták zakóba. NewsOrigoMagyar biológus fedezte fel a világ legkisebb csigáját http://www.life.hu/news/20160316-magyar-felfedezes-biologus-bukkant-kinaban-a-vilag-legkisebb-szarazfoldi-csigajara.htmlAz egy milliméternél kisebb szárazföldi állat maradványait Páll-Gergely Barna találta meg Kínában. A férfi a feleségéről nevezte el a nem mindennapi felfedezést. News--Bírságot kapnak a Margitszigeten futók?http://www.life.hu/news/20160316-papp-krisztina-facebookon-irta-ki-hogy-akar-birsagot-is-kaphatnak-a-margitszigeten-a-betonon-futok.htmlA hosszútávfutó olimpikon, Papp Krisztina hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy bizony pórul járhat az, aki a betonon akar futni a szigeten. News--Túl sokáig volt az F1-ben, foglalta a helyet: Hamilton ismét Michael Schumachert ekézihttp://www.life.hu/news/20160315-lewis-hamilton-ismet-michael-schumachert-ekezi-mondvan-tul-sokaig-volt-f1-es-pilota.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton legalábbis így gondolja. A brit pilóta nem akar majd a sportágban maradni, ha már nem látják szívesen, de kijelentette, még mindig élvezi, amit csinál.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.