Jennifer Lawrence fotók pucér sztárok Hollywood hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Collins 2012 novembere és 2014 szeptembere között törte fel több hollywoodi híresség iCloud-fiókját. Tettért a hírek szerint jó pár évre börtönbe kell vonulnia. 

A 36 éves pennsylvaniai férfi az Apple vagy a Google nevében küldött hivatalosnak tűnő leveleket a hírességeknek, amikben elkérte tőlük a felhasználónevüket és a jelszavukat. Több tucat női sztár privát meztelen fotói lepték el az internetet, az áldozatok között volt Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Kate Upton, és Rihanna is. Most kiderült, mi lesz a férfi büntetése - írja az Origo.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Tettéért öt év börtön járna, de mivel együttműködött a hatóságokkal, és beismerő vallomást tett, az ügyészség csak másfél év börtönt kért ellene. Collins nős, két gyermek édesapja, korábban dolgozott szakácsként és rendszergazdaként is.

Kiderült, hogy mikor tér haza Magyarországra Lagzi Lajcsi http://www.life.hu/news/20160317-lagzi-lajcsi-marcius-vegen-ter-vissza-magyarorszagra-mexikoban-pihen-az-enekes.htmlAz énekes ügyvédje már a család visszaérkezésének dátumát is elárulta, ami körülbelül március végére tehető. A hírek szerint a rendőrség tudott a sztár utazásáról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoSelena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFPErdőből mentettek ki egy hét hónapos csecsemőthttp://www.life.hu/news/20160316-het-honapos-csecsemojukkel-tevedt-el-egy-csalad-zemplen-megyeben.htmlA rendőrök egy Vágáshuta melletti erdőben eltévedt családot kutattak fel és mentettek meg kedden. News--Egereket és ürüléket találtak egy reformételeket előállító üzembenhttp://www.life.hu/news/20160316-egerek-es-urulek-talalasa-miatt-bezartak-egy-reformeteleket-eloallito-uzemet-csongrad-megyeben.htmlA Nébih azonnali hatállyal megtiltotta a Csongrád megyei üzem működését. News--Bírságot kapnak a Margitszigeten futók?http://www.life.hu/news/20160316-papp-krisztina-facebookon-irta-ki-hogy-akar-birsagot-is-kaphatnak-a-margitszigeten-a-betonon-futok.htmlA hosszútávfutó olimpikon, Papp Krisztina hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy bizony pórul járhat az, aki a betonon akar futni a szigeten. News--Túl sokáig volt az F1-ben, foglalta a helyet: Hamilton ismét Michael Schumachert ekézihttp://www.life.hu/news/20160315-lewis-hamilton-ismet-michael-schumachert-ekezi-mondvan-tul-sokaig-volt-f1-es-pilota.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton legalábbis így gondolja. A brit pilóta nem akar majd a sportágban maradni, ha már nem látják szívesen, de kijelentette, még mindig élvezi, amit csinál.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.