Bombariadó van az orosházi kórházban

Forrás: Thinkstock -
Orosháza bombariadó kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiürítették péntek reggel az orosházi városi kórházat, miután valaki robbantással fenyegette meg az intézményt.

Bombariadó miatt evakuálták az orosházi kórház épületét, minden beteg és dolgozó elhagyta a kórházat. Az épület átvizsgálása jelenleg is tart, arról egyelőre nincs hír, hogy a rendőrök valóban találtak-e robbanószerkezetet a kórházban - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az információt megerősítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is: Albert István elmondta, péntek délelőtt háromnegyed tízkor telefonált be egy ismeretlen a rendőrségre, hogy a kórház fel fog robbanni - ezután elrendelték a kiürítést.

Schobert Norbert: "Elég komoly kártérítést kérünk"http://www.life.hu/news/20160318-schobert-norbert-brit-dietetikusok-botrany-a-fitneszguru-most-reagalt-az-ugyben.htmlTovább dagad a magyar fitneszguru körüli botrány. A britek szerint ők semmiféle megállapodás nem kötöttek a magyar üzletemberrel, Norbi viszont azt mondja, hogy több tízezer fonttal is tartoznak neki, és erre bizonyítéka is van. News--Mark Zuckerberg manónak öltöztette a kutyáját: Vicces fotó!http://www.life.hu/news/20160317-mark-zuckerberg-igy-tartja-a-szent-patrik-napot-kutyajat-oltoztette-be-foto.htmlAz íreknek ma nem kellett bemenniük a munkahelyükre, este pedig hatalmas tivornya veszi kezdetét. Ma van ugyanis Írország védőszentjének, Szent Patrik halálának a napja, melyre a Facebook vezér is megemlékezett. News--Tizedszer sötétedik el a Föld egyetlen órárahttp://www.life.hu/news/20160317-a-fold-oraja-kezdemenyezes-a-kornyezetvedelem-fontossagara-hivja-fel-a-figyelmet.htmlMárcius 19-én este fél kilenckor ismét elsötétedik egy teljes órára a Föld. A WWF természetvédelmi szervezet által létrehozott kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a túlfogyasztás, a környezetszennyezés és a globális felmelegedés problémájára. News--Idős emberek vandálkodtak Lisszabon utcáinhttp://www.life.hu/news/20160317-graffitimuvesznek-alltak-az-idos-urak-es-holgyek.htmlA Lata 65 nevű portugál nonprofit szervezet egy workshopot indított, ahol a graffiti műfajait mutatták be idős embereknek, akik ezáltal megtanulhatták a történelmüket, elkészíthették saját stenciljeiket, tag-jeiket, majd élesben is kipróbálhatták az utcai művészkedést. News--Ők a világ legboldogabb országai: Mi újra lemaradtunk!http://www.life.hu/news/20160317-utolso-helyek-kozott-kullog-magyarorszag-nem-mi-vagyunk-a-legboldogabbak-kutatas.htmlAz ENSZ negyedik Világboldogsági Jelentése szerint minél kisebb az egyenlőtlenség egy országban, annál jobb az emberek hangulata. NewsThinkstockElképesztő! Gyermekként amputálták a lábát, most gimnasztikázikhttp://www.life.hu/news/20160316-tizenket-evesen-amputaltak-a-labat-elkepeszto-gyakorlatokra-kepes-a-fiatal-lany-video.htmlKate a mai napig küzd legnagyobb álmáért: profin akarja űzni a gimnasztikát. Ebben az sem gátolja, hogy pár évvel ezelőtt le kellett vágni az egyik testrészét. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.