állatmentés kenguru Ausztrália rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 4 hónapos kenguru egy autóbalesetben veszítette el anyukáját, ezért egy ausztrál rendőr gondoskodott róla.

Az egész világot bejárta már a nyugat-ausztráliai rendőrség Twitter oldalára feltöltött fénykép, amelyen Scott Mason járőr látható egy cuki kengurubabával a karjai között.

A Cuejo nevet viselő állatka anyukája autóbalesetben pusztult el, így került az ausztrál rendőrsörsre Masonhöz. A férfi gondjaiba vette, Cuejo pedig hálából azóta mindenhová követi megmentőjét, sokszor még az ingje alá is bebújik. A Facebookon is megosztott közlemény szerint a kengurubébi visszaszoktatása a természetbe már megkezdődött.

Palvin Barbi ismét világsztárokkal pózolthttp://www.life.hu/news/20160309-palvin-barbara-magyar-modell-lewis-hamilton-forma-1-es-pilotaval-szelfizett.htmlA gyönyörű magyar modell többek között Lara Stone, Lewis Hamilton és Irina Shayk oldalán szelfizett egy párizsi partin. News--Selena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFPElkészült az aputestű Ken babahttp://www.life.hu/news/20160310-nickolay-lamm-muvesz-elkeszitette-az-atlagos-testaranyu-aputestu-ken-babat-a-lammily-babat.htmlSemmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken. News--"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájábólhttp://www.life.hu/news/20160310-ferfiak-olvassak-fel-a-nok-gondolatait-munkahelyukrol-es-karrierjukrol-video.htmlNéhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó. News--Fordulópont a Madeleine-ügyben: Paraguayban lehet a 9 éve eltűnt kislányhttp://www.life.hu/news/20160309-madeleine-mccann-9-eve-eltunt-kislanyt-paraguayba-vitte-egy-no-egy-magannyomozo-szerint.htmlEgy magándetektív állítja: a több éve eltűnt brit kislányt utoljára Paraguayban látták. A rendőrség jelenleg nagy erőkkel keresi őt a dél-amerikai ország Areguá nevű városában, ahonnan a bejelentés érkezett. NewsOrigoElhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatlehttp://www.life.hu/news/20160309-sir-george-martin-a-beatles-zenekar-producere-meghalt.htmlÉletének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.