Tragédia: edzésre menet gázolták el a 15 éves magyar bajnok asztaliteniszezőt

Forrás: Thinkstock -
halál vonatgázolás pingpongbajnok BVSC sport asztalitenisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Máté nem a kijelölt átkelőhelyen próbált meg átmenni a vasúti töltésen, ám nem hallotta, hogy jön a vonat. A szerelvény halálra gázolta a fiatal sportolót. 

Pásztor Máté mindössze 9 éves volt, amikor bekerült a BVSC asztaliteniszező-szakosztályába, ahol az újonc magyar bajnoki címig vitte.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A 15 éves fiú a múlt héten csütörtökön edzésre tartott, amikor fülhallgatóval a fülében megpróbált átkelni a vasúti töltésen, ám nem a kijelölt helyen. A zene miatt nem hallotta, hogy jön a vonat, amely halálra gázolta – írja a Bors.

Muzsikáltak a mozdulatai, egészen kiemelkedő képessége volt a pingponghoz. Ezenkívül pedig egy rendkívül aranyos, értelmes gyereket ismertünk meg benne

"A mosdóban sírtam, hogy ne lássanak gyengének" - Női gondolatok férfiak szájábólhttp://www.life.hu/news/20160310-ferfiak-olvassak-fel-a-nok-gondolatait-munkahelyukrol-es-karrierjukrol-video.htmlNéhány férfi kamera elé állt, és az eléjük tett, nőktől származó karrier- és munkahelyproblémákról szóló gondolatokat olvasták fel. Megdöbbentő videó. News--Tizedszer sötétedik el a Föld egyetlen órárahttp://www.life.hu/news/20160317-a-fold-oraja-kezdemenyezes-a-kornyezetvedelem-fontossagara-hivja-fel-a-figyelmet.htmlMárcius 19-én este fél kilenckor ismét elsötétedik egy teljes órára a Föld. A WWF természetvédelmi szervezet által létrehozott kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a túlfogyasztás, a környezetszennyezés és a globális felmelegedés problémájára. News--Elhunyt a világhírű bűvész, Paul Danielshttp://www.life.hu/news/20160317-paul-daniels-buvesz-meghalt.htmlA britek kedvenc tévésztárja és a bűvészvilág egyik legkiválóbbika 77 éves volt. NewsOrigoElkészült az aputestű Ken babahttp://www.life.hu/news/20160310-nickolay-lamm-muvesz-elkeszitette-az-atlagos-testaranyu-aputestu-ken-babat-a-lammily-babat.htmlSemmi kockahas, semmi bicepsz: elkészült a Lammily babák férfiváltozata, amely arányosabb és reálisabb testarányokkal rendelkezik, mint Barbie partnere, Ken. News--Teljes napfogyatkozás: így sötétült el az ég Délkelet-Ázsiábanhttp://www.life.hu/news/20160309-ritka-egi-jelenseg-teljes-napfogyatkozas-volt-lathato-delkelet-azsiaban-marcius-9-en.htmlHárom időzónában követhették nyomon a ritka természeti jelenséget. News--Elhunyt Sir George Martin, az ötödik Beatlehttp://www.life.hu/news/20160309-sir-george-martin-a-beatles-zenekar-producere-meghalt.htmlÉletének 91. évében meghalt a The Beatles zenekar egykori producere. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.