Szász Marci csodagyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szász Marci azzal került be Friderikusz Sándor tévéműsorába, hogy 195-ös intelligenciahányadosával kiemelkedett nemcsak kortársai, de a többi ember közül is. Az emberek még ma is felismerik. 

A 28 éves fiú korábban rendszerező szoftveren dolgozott, egyetemre járt, de azt nem fejezte be: szerinte ott a tanárokat nem az érdekelte, mit tanult, hanem folyton azt kutatták, hogy mit nem tud. Négy éve él boldog párkapcsolatban, és ma már inkább kerüli a kamerákat - írja az Origo.

Forrás: RTL

"Véletlenszerűen érkeznek interjú-megkeresések. Keserédesen mondva az ismertségem legmulatságosabb része, amikor elvileg felelős, nagy pénzeken ülő emberek viszonyulnak hozzám úgy, hogy hú, itt van Szász Marci, hívjuk ide a céghez, és várjuk a csodát...

Attól, hogy ott vagyok valahol, nem lesz jobb az üzleti modell, vagy nem lesznek nagyobb teljesítményűek a szerverek.

Mégis, a 21. században léteznek emberek, akik azt hiszik, hogy én vagyok a megváltó messiás" - nyilatkozta az egykori csodagyerek.

Bombariadó van az orosházi kórházbanhttp://www.life.hu/news/20160318-bombariado-miatt-kiuritettek-pentek-reggel-az-oroshazi-varosi-korhazat.htmlKiürítették péntek reggel az orosházi városi kórházat, miután valaki robbantással fenyegette meg az intézményt. NewsOrigoBarátaival borozott a halála előtt Kamondi Zoltánhttp://www.life.hu/news/20160318-kamondi-zoltan-rendezo-barataival-borozott-a-halala-elott.htmlLakásában találtak rá holtan a több nemzetközi fesztiváldíjat is nyert rendezőre kollégái, akik nem tudtak arról, hogy a filmesnek bármilyen betegsége lett volna. News--Így fogadta gazdáját a 13 éves beteg kutyus: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160317-szivbemarkolo-pillanatok-egy-kutyusrol-es-a-gazdajarol-igy-fogadta-gazdajat-video.htmlHannah még gyermekkorában kapta a kis Buddyt, akivel évek óta nagyon szoros kapcsolatban állnak. Most 3 és fél hónapot töltöttek egymás nélkül, mely mindkettőjüket megviselte. NewsOrigoIdős emberek vandálkodtak Lisszabon utcáinhttp://www.life.hu/news/20160317-graffitimuvesznek-alltak-az-idos-urak-es-holgyek.htmlA Lata 65 nevű portugál nonprofit szervezet egy workshopot indított, ahol a graffiti műfajait mutatták be idős embereknek, akik ezáltal megtanulhatták a történelmüket, elkészíthették saját stenciljeiket, tag-jeiket, majd élesben is kipróbálhatták az utcai művészkedést. News--Megdöbbentő fotók egy csecsemőről, aki burokban születetthttp://www.life.hu/news/20160316-megdobbento-fotok-az-ikerszulesrol.htmlMindent felülmúl egy nemrég megjelent fotósorozat! A fotós egy ikerpár otthonszületését akarta megörökíteni, ami már önmagában is elég ritka, hiszen az ikreket általában császármetszéssel segítik a világra, de ami történt, arra ő sem számított: Az egyik csecsemő burokban született! NewsOrigoSelena Gomez a legkövetettebb sztárhttp://www.life.hu/news/20160316-selena-gomez-enekesnonek-van-a-legtobb-kovetoje-instagramon.htmlA fiatal énekesnő letaszította a trónról kolléganőjét, Taylor Swiftet: ő lehet az első híresség, aki átlépi a 70 milliós követőszámot Instagramon. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.