Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bontovics Babett taekwondós

Forrás: -- -
sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bontovics Babett négydanos nemzetközi mester, vb-ezüstérmes taekwondós - tájékoztatta az Origót a 30 éves sportolónő edzője, Czeba Mihály. Bontovics a Gödöllői Taekwon-do Sportegyesület versenyzője több szervezet nyílt világbajnokságán ért el több alkalommal is ezüst- és bronzérmet, emellett többszörös Európa-bajnok.

A sportolónő csütörtök kora reggel lett rosszul, vőlegénye, Vajkovics Ferenc úgy emlékezett vissza, hogy 20 percen keresztül próbálta újraéleszteni a mentők kiérkezéséig, de már nem tudta megmenteni az életét. A helyszínen tüdőembóliát állapítottak meg. "Ausztráliától Írországig mindenhonnan jött már részvétnyilvánítás. Nagyon sokan szerették és ismerték" - mondta az edzője.

Bontovics Babett a gödöllői Szent István Egyetem PhD-hallgatója volt, és már csak a védése volt hátra.

Forrás: --

Kiutálják a faluból Vivien gyilkosának szüleithttp://www.life.hu/news/20160319-kiutaljak-a-falubol-kakucsrol-vivien-gyilkosanakbalintnak-szuleit.htmlKözutálatnak örvend Kakucson a 20 éves Vivien gyilkosának családja. Ha csak tehetik, nem mutatkoznak a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.News--Ketten megégtek egy erzsébetvárosi lakástűzbenhttp://www.life.hu/news/20160318-lakastuz-a-fovarosban-ketten-megserultek-mar-sikerult-megfekezni-a-langokat.htmlA VII. kerületi Dembinszky utcában kigyulladt egy harmadik emeleti lakás, ketten megsérültek a balesetben. News--Doszpot Péter: „Vivien megölése kivédhetetlen volt"http://www.life.hu/news/20160318-doszpot-peter-egykori-nyomozo-szerint-vivien-megolese-kivedhetetlen-volt.htmlAz egykori nyomozó szerint a napokban brutális módon meggyilkolt fiatal lány kapcsán beszélt az nők önvédelemről egy reggeli műsorban. News--Napi cuki: mindenhová követi megmentőjét a kengurubébihttp://www.life.hu/news/20160318-egy-kenguru-mindenhova-koveti-azt-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlA 4 hónapos kenguru egy autóbalesetben veszítette el anyukáját, ezért egy ausztrál rendőr gondoskodott róla. News--Bombariadó van az orosházi kórházbanhttp://www.life.hu/news/20160318-bombariado-miatt-kiuritettek-pentek-reggel-az-oroshazi-varosi-korhazat.htmlKiürítették péntek reggel az orosházi városi kórházat, miután valaki robbantással fenyegette meg az intézményt. NewsOrigoAndai Györgyi számára megváltás volt a halálhttp://www.life.hu/news/20160318-andai-gyorgyi-szineszno-sokat-szenvedett-megvaltas-volt-neki-a-halal.htmlCsendben, de nagyon hosszú ideje szenvedett már a Jászai Mari és Aase-díjas színésznő. Betegsége ellenére azonban mit sem veszített humorérzékéből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.