Meghalt a Discovery Channel ismert szereplője, John Schnabel

Forrás: Discovery -
halál Discovery Channel John Schnabel műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt az alaszkai Haines egykori polgármestere, a Discovery Channel realityjéből ismert aranyásó, aki 2016 februárjában ünnepelte 96. születésnapját.

12 évesen már újságot hordott ki, hogy pénzt keressen, 1939-ben követte apját Alaszkába. A vidék megtetszett neki, 1984-től foglalkozott aranyásással. John Schnabel az Aranyláz Alaszkában című műsor nézőinek lehet ismerős. A második évad végén szívrohamot kapott, de túlélte, 2013-ban pedig prosztatarákot diagnosztizáltak nála. A negyedik évadban is szerepelt, 93 évesen is aktív volt - írja az Origo.

Forrás: Discovery

Kisiklott egy villamos a Széll Kálmán térenhttp://www.life.hu/news/20160321-egy-4-es-villamos-kisiklott-a-szell-kalman-teren-potlobuszok-jarnak.htmlA 4-es és a 6-os villamos helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér, a 17-es villamos helyett pedig a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Széll Kálmán tér között pótlóbusz közlekedik hétfő délelőtt - közölte Facebook-oldalán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). News--"Pillanatnyilag nem látok más alternatívát" - Újra megszólalt Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20160320-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-nem-akart-a-media-kozeppontjaban-allni.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta utolsó kívánságát teljesíti a menedzsere, Sabine Kehm azzal, hogy nem nyilatkozik a médiának a svájci otthonában lábadozó autóversenyző állapotáról. News--A mocsári kockásliliom lett Az év vadvirágahttp://www.life.hu/news/20160319-a-mocsari-kockasliliom-lett-az-ev-vadviraga.htmlA mocsári kockásliliom lett az év vadvirága,2016-ban, eszmei értéke 50 000 forint. NewsOrigoFerenc pápa megérkezett az Instagramrahttp://www.life.hu/news/20160319-ferenc-papa-megerkezett-az-instagramra.html2012-ben már a Twitteren is regisztrált, ott már 8 milliónál is többen követik, de az Instagramon is percről percre nő a követői száma. News--A halál küszöbén álló újszülöttet ikertestvére szeretete mentette meghttp://www.life.hu/news/20160319-lily-harom-honappal-korabban-jott-vilagra-es-a-halal-kuszoben-allt-de-mellette-volt-ikertestvere-aki.htmlAz aprócska baba nem volt hosszabb egy golyóstollnál, amikor megszületett, a bőrén keresztül pedig látni lehetett a szerveit. Ám mellette volt egészséges testvére, aki erőt adott neki a küzdelemhez. NewsOrigoAquapark szennyezett vize miatt vakult meg egy kislányhttp://www.life.hu/news/20160319-ujonnan-nyilt-ausztraliai-vizi-parkba-latogatott-a-kislany-aki-megvakult-a-fertozott-viz-miatt.htmlAz ötéves gyermek családjával látogatott el egy újonnan nyílt vízi parkba Ausztráliában. Sajnos a kikapcsolódásnak végzetes következménye lett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.