Egy cég betegeknek ajándékozza az esküvőkről megmaradt virágokat

esküvő virágok ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történik a virágokkal az esküvő után? Jogos kérdés, egy cég pedig megható választ adott rá. Ők ugyanis betegeknek ajándékozzák a csokrokat.

A Repeat Roses remek ötlettel rukkolt elő: lehetővé teszik, hogy az ifjú pár a kórházak lakóinak ajándékozhatta az esküvőről megmaradt virágokat.

Getting ready to deliver the joy of flowers to the MJHS, thanks to one of Lindsay Landman Events' amazing wedding...

Közzétette: Repeat Roses2016. március 6.

"Felvesszük, amit más a kukába dobna, és átalakítjuk pozitív energiává, hogy boldogabbá tegyük mások életét és megvédjük a környezetet" - írták honlapjukon.

We deliver joy. The beauty of repurposed wedding flowers have a ripple effect well beyond the reception. Thank you to...

Közzétette: Repeat Roses2016. március 8.

Mindez egyébként a green wedding része, amely Nyugat-Európában már fénykorát éli, de Magyarországon még most ismerkedünk meg vele.
Green Wedding magyarul környezettudatos és szociálisan érzékeny esküvő, melynek lényege, hogy az esküvőnkbe fektetett pénzzel másokon is segítsünk, úgy, hogy közben a környezetünket is védjük!

II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Idős emberek vandálkodtak Lisszabon utcáinhttp://www.life.hu/news/20160317-graffitimuvesznek-alltak-az-idos-urak-es-holgyek.htmlA Lata 65 nevű portugál nonprofit szervezet egy workshopot indított, ahol a graffiti műfajait mutatták be idős embereknek, akik ezáltal megtanulhatták a történelmüket, elkészíthették saját stenciljeiket, tag-jeiket, majd élesben is kipróbálhatták az utcai művészkedést. News--Valakinek nem tetszett a 10 méter magas pucér Kim Kardashianhttp://www.life.hu/news/20160316-valakinek-nagyon-nem-tetszett-kim-kardashian-meztelen-szelfije.htmlEgy melbourne-i streetart művészt olyannyira megihletett Kim Kardashian meztelen szelfije, hogy egy háromemeletes épület oldalára is felfestette, ám napokkal később valaki festékkel locsolta végig a művet. NewsOrigoAz utcán harsogó Beatles-től még egy idős néni is táncra perdülthttp://www.life.hu/news/20160316-a-zene-osszehozta-egy-tancra-a-jarokeloket-meg-egy-idos-nenit-is.htmlÍme a bizonyíték, hogy a zene és a tánc szeretete összehoz. Így volt ez Brightonban is, ahol egy rádióból szóló Beatles-számtól mindenki bezsongott, még egy idős néni is. NewsThinkstockA világ legidősebb cicája már 121 éve a kutyák agyára megyhttp://www.life.hu/news/20160316-bemutatjuk-a-vilag-legoregebb-macskajat.htmlBemutatjuk Corduroy-t, a világ legöregebb élő macskáját, aki nagyjából olyan, mint egy kedves kis öregúr a maga 26 évével, ami macskaévekben számolva 121. Ezért is érthető, hogy a méltán híres cica bekerült a Guiness-rekordok könyvébe. NewsOrigoMichael Schumacher menedzsere elárulta az F1-világbajnok titkáthttp://www.life.hu/news/20160313-sokaig-nem-hallunk-meg-michael-schumacherrol.htmlVégre megszólalt a majdnem végzetes síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, és elárulta a hétszeres F1-világbajnok titkos kívánságát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.