rágalmazás Cristiano Ronaldo cég ingatlanbefektetés beperelés futballsztár sport sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rágalmazással vádolja egy olasz ingatlancég a futballsztárt.

A Proto Enterprises nevű olasz ingatlanbefektetési cég állítása szerint korábban egy 11,8 millió fontot érő New York-i luxusingatlant adott el Cristiano Ronaldónak. A sztárfocista azonban nemrég tagadta, hogy ilyesfajta vásárlást bonyolított volna le az említett céggel, illetve a korábban mondottakkal ellentétben Brazíliában és Monacóban sem vett ingatlant.

Forrás: AFP

Ronaldo és ügyvédje a hamis információk miat nemrég beperelte a céget, amely nemrég válaszként szintén panaszt nyújtott be a bíróságon a futballsztár ellen rágalmazás és valótlan állítások vádjával - írja a Daily Mail. A cég a neki okozott károkért 10 millió eurót, vagyis 3,1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel a sportolótól. "Az Egyesült Államokban regisztrálták a lakás igazi kedvezményezettjét, és a hatóságok megállapították, hogy

Ronaldo marokkói barátjának, Badr Harinak adományozta a megvásárolt apartmant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.