Férjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompson

Forrás:Courtesy of FishLove -
kampány meztelen Greg Wise vetkőzés hal állatvédelem Emma Thompson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért.

Tavaly Helena Bonham Carter ölelt keblére egy 27 kilós tonhalat, idén pedig Emma Thompson és férje, a szintén színész Greg Wise vetkőzött meztelenre egy, a FishLove nevű szervezet által életrehívott kampányában.

Forrás: Courtesy of FishLove

A sztárpár két mélytengeri abroncshallal a kezükben pózol, így hívják fel a figyelmet a túlhalászás veszélyeire.

Lányfuttatókra csaptak le Szegeden a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20160322-kozel-negyven-prostitualtat-futtatott-franciaorszagban-egy-szegedi-bunbanda.htmlKözel negyven prostituáltat futtatott Franciaországban a hétfőn felszámolt szegedi bűnbanda: hajnalban géppisztolyos rendőrök razziáztak különböző ingatlanoknál. News--Kormos Anett Facebookját felrobbantotta a meztelen Liluról szóló cikkehttp://www.life.hu/sztarok/20160320-kormos-anett-facebookjat-felrobbantotta-a-meztelen-lilurol-szolo-cikke.htmlAhogy megírtuk, az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A dumaszínházas Kormos Anett pedig nem tett lakatot a szájára és elmondta, miként látja ő ezt a pucérkodást. TV + Sztárok--Egy falatka kis farmerben, félmeztelenül pucsít Abbey Clancy http://www.life.hu/trend/20160309-egy-falatka-kis-farmerben-pozol-abbey-clancy.htmlIsmét sárgulunk az irigységtől, miután a kétgyerekes anyuka Instagram-oldalán tett közzé egy félmeztelen fotót magáról. TrendOrigoTök pucéran sétálgatott egy nő az autópályánhttp://www.life.hu/news/20160319-moszkva-melletti-uton-setalgatott-egy-no-teljesen-meztelenul.htmlNem voltak felkészülve a moszkvai autósok arra, mait a minap láthattak. Egy nő teljesen meztelenül ténfergett az autópálya közepén News--Nézd meg a teljesen pucér Tom Hiddlestont - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160210-tom-hiddleston-megmutatta-szexi-felsotestet-uj-filmjeben-ledobta-a-textilt.htmlA színész nevét felírhatjuk a legszexibb brit színészek névsorába. Legújabb filmjében nem szégyenlősködik, és ledobja az összes textilt magáról. Intim--Emma Thompson öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160311-emma-thompson-oreg-es-felismerhetetlen.html Slamposan lejtett végig a brit színésznő New York utcáin, ráadásul új táskákat is begyűjtött, ám úgy tűnik, hogy inkább a szemei alatt hordja őket. Mi történt veled, Emma? TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.