Lányfuttatókra csaptak le Szegeden a rendőrök

Forrás: Thinkstock -
rendőrség prostitució Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel negyven prostituáltat futtatott Franciaországban a hétfőn felszámolt szegedi bűnbanda: hajnalban géppisztolyos rendőrök razziáztak különböző ingatlanoknál. 

Hétfőn hajnalban 12 férfit fogtak el az üggyel kapcsolatban, összesen húsz helyszínen tartottak házkutatást és 14 luxusautót szállítottak el. A gyanúsítottak lakásaiból emellett nagyobb összegű készpénz, ékszerek és egyéb értéktárgyak is előkerültek, a lefoglalt vagyon értéke több százmillió forintra tehető - írja az Origo.

Pazar enteriőr, a szegedi házkutatások egyik helyszíne Forrás: Nemzeti Nyomozó Iroda

A most lebuktatott bűnszervezet mintegy 40 örömlányt dolgoztatott Nizzában, Strasbourgban és Bordeauxban.

A prostituáltak bérelt lakásokban fogadták kuncsafjtaikat - a bevétel nagy részét viszont futtatóknak kellett leadniuk, akik luxusautókba és életvitelre költötték a pénzt, de drága házakat is vásároltak.

Az elfogott személyeket a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai bűnügyi őrizetbe vették, esetleges Franciaországnak történő kiadatásukról a későbbiekben dönt az illetékes bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.