kétéves kisfiú kisfiú mosógép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi helyzetben találta magát egy Indiában élő család. A gyerek belezuhant a mosógépbe, és a ráncigálás ellenére sem sikerült kiszedni. Végül a szomszéd hámozta le a kisfiúról a mosógépet.

Egy kétéves indiai kisfiú, Reddy Kallebennur egyedül játszott a fürdőszobában, amikor megcsúszott és belezuhant a mosógépbe, amiből sehogy sem tudott kimászni. A szülei rögtön a segítségére siettek, de bárhogy próbálták kihúzni, sajnos nem jártak sikerrel.

Ekkor támadt az az ötletük, hogy törjék szét a masinát.

„Átrohantak hozzám és megkértek, hogy segítsek kihúzni a beszorult gyermeket a mosógépből, aki mozdulni sem bírt, csak a feje látszott ki, és nagyon hisztizett" – mesélte a szomszéd a történteket.

"Miután a kicsit megnyugtattuk, próbáltuk kihúzni, de nem sikerült kiszabadítanunk, végül a forgódobot óvatosan szétdaraboltuk, mert az tartotta fogva a fiút, aki végül megmenekült, de a mosógép nem járt ekkora sikerrel, a szomszéd ugyanis úgy tönkretette, hogy ki kellett dobni a szemétbe" - nyilatkozta a kisfiú apja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.