Szándékosan feküdt a vonat alá, hogy egymilliárd forinthoz jusson

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
biztosítási csalás rendőrség vonat amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek az ellen a nyírkátai férfi ellen, aki közel egymilliárd forintos biztosítási csalás miatt feküdt a vonat alá. 

A férfi 2013 novembere és 2014 februárja között azzal a szándékkal kötött 14 biztosító társaságnál balesetbiztosításokat, hogy egy későbbi időpontban önmagának súlyos sérülést okozzon, és ezáltal pénzhez jusson - olvasható a rendőrség közleményében.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Később, 2014. július 30-án a nyírcsászári vasútállomáson szándékosan bemászott egy mozgó vonat alá, amely átment mindkét lábán. A kórházban már nem sikerült megmenteni a végtagjait.

Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya befejezte, és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldi az illetékes ügyészségnek.

Esernyő vagy napszemüveg? Erre lesz szükséged hétvégén!http://www.life.hu/news/20160323-hetvegi-idojaras-husvet-vasarnap-es-husvet-kedd.htmlA borongós idő után mindenki alig várja, hogy végre megpillanthassa a napot. Erre lesz is lehetőség a hét másik felében, de ne tegyük el végleg az esernyőket. NewsThinkstockFérjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompsonhttp://www.life.hu/news/20160322-emma-thompson-szineszno-ferjevel-greg-wise-zal-egyutt-vetkozott-meztelenre.htmlA brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért. NewsOrigoKotleta, a macska, aki annyira menő, hogy saját fotóssal rendelkezikhttp://www.life.hu/news/20160322-cuki-kepsorozat-kotletarol-a-macskarol-kristina-makeeva-fotografustol.htmlIsmerd meg Kotletát, a cicát, akinek saját, külön bejáratú fényképésze és fotósorozata van! NewsOrigoSegítség helyett, kiröhögték a rendőrt, mert azt hitték részeghttp://www.life.hu/news/20160322-agyverzest-kapott-a-rendor-akirol-azt-hittek-hogy-reszeg.htmlTavaly nyáron keringett egy videó az interneten, ami százezreknek csalt mosolyt az arcára: Egy rendőr utazik a metrón, aki mintha bormámorban úszva próbálná megtalálni az egyensúlyát, végül pedig elájul. Ám mint utóbb kiderült a férfi stroke-ot kapott, és azóta is tolószékben éli az életét. News--Súlyos balesetet érte az Útvesztő 3 forgatásán Dylan O’Brienthttp://www.life.hu/news/20160321-dylan-o-brien-megserult-az-utveszto-forgatasa-kozben-csuszhat-a-film-premier.htmlA 24 éves színész a film legújabb részének forgatásán szenvedett balesetet. A hírek szerint több hétre le is kellett állítani a munkálatokat, hiszen a sztár kórházba került. News--Megdöbbentő emberszerű robotot mutattak be - a jövő ideért!http://www.life.hu/news/20160321-megdobbento-emberszeru-robotot-mutattak-be-aki-eloszor-a-szineszeket-helyettesiti-majd.htmlSophia, a robot egy az egyben olyan, mint egy igazi ember. Amikor beszél, az arcizmai mozognak, mosolyog, fintorog és remekül társalog. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.