Így még sosem láthattad Barack Obamát - Videó!

tangó Barack Obama videó politikus tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Táncba vitték az argentínai látogatáson tartózkodó amerikai elnököt és feleségét a tiszteletükre adott vacsorán.

Az elnöki pár, Barack és Michelle Obama tiszteletére adott Buenos Aires-i állami vacsora végén egy neves hivatásos táncos pár, Mora Godoy és José Lugones bemutatót tartott. A csillogó aranyszínű ruhát viselő Godoy váratlanul odalejtett az amerikai elnökhöz, és felkérte.

Obama nem akarta elfogadni az invitálást, gesztusaival többször jelezte, hogy kihagyná ezt a lehetőséget, de a hölgy végül sikerrel járt.

Az AP amerikai hírügynökség szerint az elnök mozgása nem volt tökéletes, de lassan belelendült a tangóba.

Ezzel egy időben a mesterpáros férfi tagja felkérte a first ladyt. Barack Obama kedd éjjel kezdődött argentínai látogatása csütörtökön ér véget.

Elhunyt 71 éves korában Ken Howard amerikai színészhttp://www.life.hu/news/20160324-elhunyt-71-eves-koraban-ken-howard-amerikai-szinesz.htmlA színészt a Los Angeles közelében lévő otthonában érte a halál, aminek okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. News--Szándékosan feküdt a vonat alá, hogy egymilliárd forinthoz jussonhttp://www.life.hu/news/20160323-vonat-ala-fekudt-egymilliard-forintert-amputacio-lezarult-ellene-a-nyomozas.htmlVádat emeltek az ellen a nyírkátai férfi ellen, aki közel egymilliárd forintos biztosítási csalás miatt feküdt a vonat alá. News--Azonosították a brüsszeli merénylőkethttp://www.life.hu/news/20160323-kiuritettek-a-touluouse-i-repuloteret-egy-gyanus-csomag-miatt.htmlKiderült, hogy kik tehetők közvetlenül felelőssé a brüsszeli tragédia miatt. A két öngyilkos merénylő egy testvérpár, harmadik, szökésben lévő társukat továbbra is keresik. News--Több millió dollárra perelték a Kardashian nővérekethttp://www.life.hu/news/20160322-kim-kourtney-es-khloe-kardashian-valosagshow-sztarokat-tobb-millio-dollarra-pereltek-be.htmlEgy amerikai befektetési cég 180 millió dollára, vagyis körülbelül 50 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Kim, Khloe és Kourtney Kardashaintól. News--Férjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompsonhttp://www.life.hu/news/20160322-emma-thompson-szineszno-ferjevel-greg-wise-zal-egyutt-vetkozott-meztelenre.htmlA brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért. NewsOrigoKíváncsiságból meg akarta kóstolni magát Greg Foothttp://www.life.hu/news/20160322-greg-foot-sajat-labizmabol-vagatott-ki-egy-darabot-hogy-megkostolhassa.htmlSaját lábizmából vágatott ki egy kisebb darabot, hogy megtudja, milyen íze is van az embernek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.