Vivien barátai megfogadták: Bosszút állnak a lányért

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
bosszú gyilkosság Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivient szerdán kísérték el utolsó útjára, temetésén a családján kívül rengeteg barátja és ismerőse megjelent. Néhányan a lány ismerősei közül azt is elmondták, hogy bosszúra esküdtek haláláért.

"Ezt soha sem lehet feldolgozni vagy elfelejteni. El sem tudom képzelni, mit érezhet most Vivi családja" - nyilatkozta Vivien egyik ismerőse a Blikknek.

A lap szerint a lány barátai mérhetetlen haraggal beszélnek Vivien gyilkosáról.

Egyikőjük azt is megjegyezte, hogy nem véletlen, hogy rengeteg rendőr figyeli a fiú otthonát.

"Joggal számíthatnak arra, hogy ezt nem hagyjuk annyiban, ezért is álltak rendőrök a ház mellett " - tette hozzá a dühös férfi. Amikor a terveiről kérdezték, csak annyit mondott, hogy nem akar róla beszélni.

A gyilkossággal gyanúsított férfit kísérik a Budapest Környéki Törvényszékre Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ahogy korábban megírtuk, a húszéves lány a budapesti Népligetből, egy szórakozóhelyről indult haza, és felhívta gyerekkori barátját, aki érte ment kocsival. El is indultak Kakucsra, de mielőtt odaértek volna, a fiú a falu közelében lévő erdőben leállította az autót, és

többször megszúrta a lányt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A gyanúsított Vivien holttestét az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, majd hazament.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.