Elhunyt 71 éves korában Ken Howard amerikai színész

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
halál színész Amerika Ken Howard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt a Los Angeles közelében lévő otthonában érte a halál, aminek okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Ken Howard számos filmben, és sorozatban játszott. A többi között szerepelt a John Rambóban, vagy éppen a Bostoni halottkémekben is. Az Emmy-díjas színész halála megrendítette a családját, barátait és kollégáit is.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

“Ő egy kivételes ember, mélyen elszomorított a halála. Figyelemre méltó karrierje volt, és soha nem felejtette el, milyen nehéz volt előadóművészként boldogulni” - nyilatkozta munkatársa a színészről, aki otthonában hunyt el 71 éves korában.

A két éve eltűnt maláj utasszállító roncsait találták meghttp://www.life.hu/news/20160324-a-ket-eve-eltunt-malaj-utasszallito-roncsait-talaltak-meg.htmlA Mozambik partjainál nemrég fellelt két roncsdarab nagy valószínűséggel a Malaysia Airlines két éve eltűnt MH370-es járatából származik - közölte az ausztrál kormány egyik tagja.News--A márciusi telihold megtanít szeretni önmagunkathttp://www.life.hu/news/20160323-a-marciusi-telihold-megtanit-szeretni-onmagunkat.htmlHatalmasra duzzadt a Hold az égbolton, ennek pedig hatása érezhető lesz pár napig. NewsThinkstockVigyázat! Ezek a müzliszeletek nyomokban tisztítókefét tartalmazhatnakhttp://www.life.hu/news/20160323-tisztitokefe-kerulhetett-a-muzliszeleteinkbe-ezert-visszahivja-a-hatosag.htmlA Nébih szerdai közleményben jelentette be, hogy a 2016. 08-2016. 12. minőség-megőrzési idejű dm-es DAS gesunde PLUS Sportness fitness kekszes fehérjeszeleteket visszahívja a boltok polcairól. News--Eltemették M. Vivient, a másfél hete meggyilkolt lányhttp://www.life.hu/news/20160323-m-vivien-a-brutalisan-meggyilkolt-lanyt-eltemettek.htmlFehér rózsák, hatalmas tömeg és leírhatatlan fájdalom. Kakucsun búcsút vettek a brutálisan meggyilkolt lánytól. NewsThinkstockKiakadtak a szülők egy amerikai iskola jógaóráin, mert keresztényellenesnek tartjákhttp://www.life.hu/news/20160323-egy-georgia-megyei-iskola-jogaorai-miatt-kiakadtak-a-szulok-mert-keresztenyellenesnek-tartjak.htmlEgy Cobb megyei általános iskola néhány növendékének szülője aggodalmát fejezte ki az intézmény nemrég bevezetett jógaórái miatt, mivel elmondásuk szerint ezzel támogatják a nem keresztény hitrendszert. News--Félelmetes tudomány: Bárki mimikáját leutánozza a programhttp://www.life.hu/news/20160323-amerikai-es-nemet-kutatok-programot-fejlesztettek-ami-barki-mimikajat-leutanozzak.htmlAz elképesztő fejlesztés segítségével tulajdonképpen bárki szájába lehet adni bármilyen szöveget! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.