Így még tényleg nem láthattuk Jennifer Lawrence-t

mimika Jennifer Lawrence játék arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrenceszép, és vicces, a tökéletes alakjáról nem is beszélve, ám most egy ijesztő arcát is megmutatta, amit persze az internet pokolfajzatai is felkaptak, és beindult a mémgyár.

Jennifer még 2015 novemberében látogatott el egy spanyol műsorba, ahol az Éhezők viadalának utolsó részétnépszerűsítették a színésztársaival karöltve. A csapat pedig különböző játékokban is összemérhette erejét, így

egy mérőszalagos feladat közben megszülethetett ez a nagyszerű kép.

Jennifer Lawrence új arcát mutatta meg Forrás: SolomonComes

Persze az internet népe sohasem alszik, és rögtön fel is kapták a képeket, mutatunk is párat:

Jennifer egy vadászkürttel Forrás: AlphaBoner

Jennifer megrémült John Travoltától Forrás: Shai

Jennifer egy oszlophoz tapadt gyerekkel Forrás: Jtatoonie

8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrence

Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Ide kattintva megnézheted a nyolc kedvencünket!
Eladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkülhttp://www.life.hu/news/20160325-eladjak-a-playboy-magazint-mivel-nem-elegedettek-a-szamokkal.htmlA tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap. News--Meghalt Garry Shandling, a Marvel filmek sztárjahttp://www.life.hu/news/20160325-meghalt-garry-shandling-a-marvel-filmek-sztarja.htmlElhunyt Garry Shandling amerikai komikus és tévés producer és színész, akit a Marvel-filmekből is ismerhetünk. News--Segítség helyett, kiröhögték a rendőrt, mert azt hitték részeghttp://www.life.hu/news/20160322-agyverzest-kapott-a-rendor-akirol-azt-hittek-hogy-reszeg.htmlTavaly nyáron keringett egy videó az interneten, ami százezreknek csalt mosolyt az arcára: Egy rendőr utazik a metrón, aki mintha bormámorban úszva próbálná megtalálni az egyensúlyát, végül pedig elájul. Ám mint utóbb kiderült a férfi stroke-ot kapott, és azóta is tolószékben éli az életét. News--Hogyan buktassuk le a hazugokat?http://www.life.hu/news/20160321-igy-bukhatnak-le-a-hazug-emberek.htmlA Harvard Business School professzora, Amy Cuddy szerint ha azt gyanítjuk, hogy valaki hazudik nekünk, akkor elsősorban a mimikáját és a testtartását érdemes megfigyelni. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Idős emberek vandálkodtak Lisszabon utcáinhttp://www.life.hu/news/20160317-graffitimuvesznek-alltak-az-idos-urak-es-holgyek.htmlA Lata 65 nevű portugál nonprofit szervezet egy workshopot indított, ahol a graffiti műfajait mutatták be idős embereknek, akik ezáltal megtanulhatták a történelmüket, elkészíthették saját stenciljeiket, tag-jeiket, majd élesben is kipróbálhatták az utcai művészkedést. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.