Felgyújtotta az ágyékát egy fiatal táncosnő - Videó!

nemiszerv táncos videó tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felvétel egy amatőr táncversenyen készült, ahol minden induló megpróbált minél látványosabb, vagy extrémebb dolgot belevinni a produkciójába. A jelek szerint egy lánynak ez sikerült is. 

A táncos egy gyúlékony folyadékot öntött a nemi szervére, majd lángba borította azt. Ez mind a show része akart lenni, de ahogy a videón is látszik nem jól sültek el a dolgok, ugyanis nagyon megijedt, és rögtön oltani kezdte magát. A nő állapotáról egyelőre nincs információ, de reméljük, nem szenvedett komolyabb sérüléseket - írja a Nydailynews.

Csak egy kisbaba élte túl a tragédiát, az édesanyja összetört http://www.life.hu/news/20160324-csak-egy-csecsemo-maradt-eletben-vizbe-fult-a-csaladja-mig-o-lanybucsun-volt.htmlA baleset Írországban történt, amikor egy család az autójukkal a mólóról a tengerbe esett. A kocsiból az utolsó pillanatban kimentettek egy csecsemőt. News--Fiatal lányt akartak megerőszakolni Miskolconhttp://www.life.hu/news/20160323-nyilt-utcan-akartak-megeroszakolni-egy-fiatal-lanyt-miskolcon-elkaptak-az-elkovetot.htmlFalnak szorította támadója a rémült lányt, de szerencsére megzavarták. A 18 éves fiú más szexuális támadásért is felelhet. NewsThinkstock150 év bűnügyi történelme: bepillantást nyerhetünk a gyilkosságok helyszínébehttp://www.life.hu/news/20160323-archiv-fotok-kerultek-nyilvanossagra-los-angeles-varosanak-bunugyi-tortenelmerol.htmlA fekete-fehér fotók Los Angeles városának bűntetteit örökítik meg. Az archívumból előbányászott képeket egy fotós tárta a nyilvánosság elé. NewsOrigoÍgy még sosem láthattad Barack Obamát - Videó! http://www.life.hu/news/20160324-barack-obama-tangozik-az-elnok-mozgasa-nem-volt-tokeletes-video.htmlTáncba vitték az argentínai látogatáson tartózkodó amerikai elnököt és feleségét a tiszteletükre adott vacsorán. News--A világhírű focista, Jason Denayer három terrortámadást is megúszotthttp://www.life.hu/news/20160324-a-legendas-focista-jason-denayer-harom-terrortamadast-is-meguszott.htmlÚgy tűnik, sohasem alszik Jason Denayer őrangyala. A török Galatasaray belga válogatott játékosa az elmúlt hetekben a bombamerényletek közelében volt Ankarában, Isztambulban és Brüsszelben is, de egy haja szála sem görbült. NewsOrigoA két éve eltűnt maláj utasszállító roncsait találták meghttp://www.life.hu/news/20160324-a-ket-eve-eltunt-malaj-utasszallito-roncsait-talaltak-meg.htmlA Mozambik partjainál nemrég fellelt két roncsdarab nagy valószínűséggel a Malaysia Airlines két éve eltűnt MH370-es járatából származik - közölte az ausztrál kormány egyik tagja.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.