Egy kamaszfiú egész nap dolgozott, hogy elég pénze legyen az első randira

párkapcsolat tinédzser munka Randevú kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég látott napvilágot egy fotó, amin egy tinédzser fiú épp füvet nyír. Ebben még nincs is semmi meglepő, ám kiderült, hogy a fiatal plusz munkákat vállalt a szomszédoknál, mindezt azért, hogy elvihesse baránőjét egy igazi, első randevúra.

Ryan Cox kirakott egy fotót a Facebookra, amin a 14 éves Cody Michelin az udvarán nyírja a füvet. A kép mellé pedig leírta a háttértörténetet is, miszerint a fiú randizni hívta a barátnőjét, Audrey-t, de nem volt elég zsebpénze, ezért úgy döntött, hogy dolgozni fog – írja a Huffington Post.

This 14 year old boy came by the house with a lawnmower wanting to mow our lawn for $5. Well...me being a hustler I had...

Közzétette: Ryan Cox2016. március 20.

A poszt hamar terjedni kezdett a neten,

az emberek pedig plátói szerelembe estek a tinédzser láttán.

"A remény még mindig bennünk él a következő generációért, a fiainkért és lányainkért. Engem lenyűgözött ez a fiú, szép munka!" - írta a poszthoz Ryan, a fiú munkaadója.

Mikor sor került a randira, a páros egy étterembe ment, ahol csodák csodájára mégsem kellett fizetni, mert

a személyzet ezzel jutalmazta Cody figyelmességét.

Cody és Audrey egyébként már hat hónapja alkotnak egy párt, ám egy igazán romantikus randevúra csak most először került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.