Tűz pusztított Óbudán: Nyaralók égtek ki

Forrás: Thinkstock -
tűz nyaraló Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leégett egy bungalósor Budapest III. kerületében, a római-parti Nánási úton hétfőn késő délután - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egy olyan épület égett ki és vált használhatatlanná, amelyben

tizenöt-húsz négyzetméteres nyaralószobákat alakítottak ki.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A tűzoltók megakadályozták, hogy a lángok egy másik épületre is átterjedjenek. A tűzben senki nem sérült meg - mondta Kisdi Máté.

Összevesztek a pilóták: Ezért haltak meg az Oroszországban lezuhant repülő utasaihttp://www.life.hu/news/20160328-osszevesztek-a-pilotak-ezert-haltak-meg-az-oroszorszagban-lezuhant-repulo-utasai.htmlEmberi hiba, konkrétan a robotpilóta kikapcsolása, majd a gép pilótái között a kézi vezérlés közben kitört konfliktus okozhatta március 19-én a FlyDubai légitársaság utasszállítójának katasztrófáját Rosztov-na-Donuban.NewsOrigoMicsoda örömhír! Kedden akár 20 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20160328-kedden-akar-20-fok-is-lehet-eso-es-szel-is-varhato.htmlIgazi tavaszi időjárás lesz kedden, bár a Dunántúlon élőknek a széllel is meg kell küzdeniük. News--Gyilkosság Budapesten? Holttestet találtak a fővárosi Ó utcábanhttp://www.life.hu/news/20160328-holttestet-talaltak-budapesten-a-fovarosi-o-utcaban-a-brfk-szakertok-bevonasaval-vizsgalja.htmlHolttestet találtak a budapesti Ó utca egyik lakóépületében – erősítette meg az Origo információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság.News--Gyászol a művészvilág! Elhunyt Jim Harrison amerikai író, költőhttp://www.life.hu/news/20160328-gyaszol-a-muveszvilag-elhunyt-jim-harrison-amerikai-iro-kolto.htmlHetvennyolc éves korában meghalt Jim Harrison amerikai író, költő, aki élete derekán érte el a világsikert a Szenvedélyek viharában című könyvével, amelyből később nagysikerű mozifilm is készült Brad Pitt, Anthony Hopkins és Aidan Quinn főszereplésével.News--Szörnyű dráma! Fényes nappal fejeztek le egy négyéves kislányt a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20160328-fenyes-nappal-fejeztek-le-egy-negyeves-kislanyt-a-nyilt-utcan-tajpejben.htmlÚgy tudni, a kislány az édesanyjával volt. A nő először azt hitte a gyilkosról, hogy segíteni akar a biciklijével épp elakadt gyereknek, de az húsbárdot rántott, és levágta a gyermek fejét. News--Óriási baki az MTVA-n: A híradó műsorvezetője égett behttp://www.life.hu/news/20160328-meszes-boglarka-musorvezeto-oriasi-egese-ennel-kinosabb-baki-meg-az-m1-en-sem-volt-soha.htmlMeszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője beszámolt a húsvétről, az ételszentelésről és persze a magyar népszopá, izé, szokásokról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.