Lebukott a tanár, aki meztelen nőket nézegetett, miközben órát tartott

meztelenség nők meztelen tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 év körüli férfi akkor bukott le, amikor véletlenül bekapcsolva hagyta a projektort. Egy diák videóra vette a történteket.

A pedagógus éppen a napi tananyagot nézte át, amikor rákeresett a pornó oldalra. Míg a kamaszok úgy tudták, hogy éppen nekik keres feladatokat, a tanár pucér nőket ábrázoló felvételeket szedett le a gépére. Szerencsétlenségére azonban a bekapcsolva hagyott projektor lebuktatta - írja a Daily Mail.

Az egyik diák a telefonjával felvette a dolgot, és a Redditen meg is osztotta. A hírek szerint nem rúgták ki a férfit, de vizsgálat indult az ügyben.

Másfél órája lehetett borzalmas tettére Vivien gyilkosánakhttp://www.life.hu/news/20160329-masfel-oraja-lehetett-borzalmas-tettere-vivien-gyilkosanak.htmlA 20 éves lányt múlt hét szerdán kísérték el utolsó útjára. Temetésén a családtagokon kívül rengeteg barátja is megjelent, akik máig nem tudnak napirendre térni a szörnyű tragédia felett. Halálának körülményei között még vannak tisztázatlan részek. NewsOrigoTragédia! Újabb fiatal versenykerékpáros vesztette életét http://www.life.hu/news/20160329-elhunyt-daan-myngheer-belga-kerekparos.htmlSzívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul Korzikán. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent–Wevelgem viadalon. News--Gyászol a művészvilág! Elhunyt Jim Harrison amerikai író, költőhttp://www.life.hu/news/20160328-gyaszol-a-muveszvilag-elhunyt-jim-harrison-amerikai-iro-kolto.htmlHetvennyolc éves korában meghalt Jim Harrison amerikai író, költő, aki élete derekán érte el a világsikert a Szenvedélyek viharában című könyvével, amelyből később nagysikerű mozifilm is készült Brad Pitt, Anthony Hopkins és Aidan Quinn főszereplésével.News--Szexuális zaklatás miatt perelte be egykori testőre Elton Johnthttp://www.life.hu/news/20160329-elton-john-enekest-szexualis-zaklatas-vadja-miatt-beperelte-a-korabbi-testore.htmlJeffrey Wenninger 2010 és 2014 között dolgozott a 64 éves zenésznek, aki állítólag ezalatt rendszeresen fogdosta és zaklatta őt. NewsAFPÖsszevesztek a pilóták: Ezért haltak meg az Oroszországban lezuhant repülő utasaihttp://www.life.hu/news/20160328-osszevesztek-a-pilotak-ezert-haltak-meg-az-oroszorszagban-lezuhant-repulo-utasai.htmlEmberi hiba, konkrétan a robotpilóta kikapcsolása, majd a gép pilótái között a kézi vezérlés közben kitört konfliktus okozhatta március 19-én a FlyDubai légitársaság utasszállítójának katasztrófáját Rosztov-na-Donuban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.