Sokk! Egy 8 éves kisfiú holttestét találták meg egy autó hátsó ülésén

Forrás: Thinkstock -
halál öngyilkos holttest öngyilkosság Frankfurt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Bild értesülései szerint húsvét hétfőn egy nyolcesztendős kisfiú holttestére bukkantak a rendőrök egy szürke Opel hátsó ülésén Frankfurtban.

Úgy tudni, a gyermek múlt hét csütörtökön tűnt el nyomtalanul, miután az édesapja elhozta őt az iskolából. Ekkor látták utoljára a 40 éves férfit is. Lapinformációk szerint a kisfiút megfojtották.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség gyilkosság gyanújával körözést adott ki az apa ellen, akinek már csak a holttestét találták meg.

A férfi ugyanis felakasztotta magát az autó közelében.

A Bild szerint az apa azért ölte meg gyermekét, majd végzett magával is, mert el akarta hagyni a felesége, ezt pedig nem akarta elfogadni.

Hopszi! Kicsírázott a biotestápolóhttp://www.life.hu/news/20160330-kicsirazott-a-biotestapolo-egy-lany-furdoszobajaban.htmlMi lehet annál nagyobb bizonyíték arra, hogy igazi természetes kozmetikummal van dolgunk, mint hogy elkezd életre kelni a fürdőszobánkba. News--Az apa feláldozta életét a gyermekéérthttp://www.life.hu/news/20160330-a-lanyat-akarta-megmenteni-de-egy-aramutes-vegzett-az-apaval.htmlEgy családi vakációnak indult, de a családfő halálával végződött. A férfi a lánya életét szerette volna megmenteni, ekkor egy áramütés végzett vele. NewsOrigoVilmos bevetésen: ismét megmentett egy embert a herceghttp://www.life.hu/news/20160330-vilmos-herceg-mentopilotakent-megmentett-egy-embert.htmlNem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy valódi hercegnek köszönheti az életét. Jim Schembri azonban igen. News--Tragédia! Hirtelen elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál döntősehttp://www.life.hu/news/20160330-roger-cicero-az-eurovizios-dalfesztival-egykori-nemet-dontose-agyverzesben-elhunyt.htmlRoger Cicero berlini származású énekes agyvérzésben hunyt el. NewsAFPEddie Irvine: "Ezért lett Michaelből hétszeres világbajnok"http://www.life.hu/news/20160330-michael-schumacher-csapattarsa-eddie-irvine-oszinten-meselt-a-vilagbajnokrol.htmlA Ferrari egykori versenyzője többször is együtt dolgozhatott a világhírű Forma-1-es pilótával. Szerinte nincs jelenleg olyan ember, aki megközelíteni Michael Schumacher tudását. News--Házhoz jöttek a földönkívüliek az ufókutatóhoz - Videó! http://www.life.hu/news/20160330-foldonkivulieket-videozott-allitolag-egy-ferfi-a-felvetel-lattan-sokan-hazugnak-allitottak-be.htmlSteven Barone a saját közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, melyen egy szokatlan természeti jelenség látható. Persze azóta többen is megkérdőjelezték a felvétel valóságtartalmát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.