Idő előtt kiengedték a Cozma-gyilkosság egyik elítéltjét

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
gyilkosság szabadulás elítélt Marian Cozma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 4-én szabadult ki a börtönből P. Gábor, aki a Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottja. Öt évet kapott, de állítólag jó magaviselet miatt előbb kiengedték.

Idő előtt kiszabadult a börtönből P. Gábor, akit testi sértés miatt ítéltek öt év börtönre. A büntetés még nem járt le, de a Bors információi szerint már szabadult jó magaviselet miatt, annak ellenére, hogy az egyik tanúnak, a Patrióta bár pultosának vallomása szerint ő volt az egyik legagresszívebb a táncparketten, amikor kitört a verekedés Marian Cozma kézilabdázó és támadói között.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Amikor le akarták tartóztatni a barátnője Dob utcai lakásában, a rendőrökre támadt és elmenekült, de később feladta magát.

Veszprémi késelés

2009. február 8-án hajnalban gyilkolták meg Marian Cozma román válogatott kézilabdázót, aki az MKB Veszprém KC kézilabda csapat beállója volt. Rajta kívül még a segítségére siető klubtársai közül két idegenlégiós szenvedett sérüléseket: Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázót pedig fejbe rúgták.
Kisgyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy menekültet Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160331-kisgyermek-elleni-nemi-eroszakkal-gyanusitanak-egy-afgan-menekultet-nemetorszagban.htmlKisgyermek elleni nemi erőszak gyanújával eljárást indítottak egy menedékkérő ellen a németországi Boostedtben. News--Göncz Árpádról neveznek el egy új városrészt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160331-goncz-arpadrol-neveznek-el-egy-uj-varosreszt-budapesten.htmlAz egykori köztársasági elnökről neveznek el egy új városrészt a XIII. kerületben - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. News--Így tette tönkre egy diáklány a hegedűtanára életéthttp://www.life.hu/news/20160330-egy-diak-tonkretette-a-hegedutanara-eletet.htmlVégre tisztázták annak a hegedűtanárnak az ügyét, akit az egyik diákja azzal vádolt, hogy a férfi megerőszakolta. Mindehhez nem kellett más "csak" 3 év, 35 ezer dollár, és egy tönretett élet. NewsOrigoGyász! Elhunyt Kertész Imrehttp://www.life.hu/news/20160331-elhunyt-a-nobel-dijas-kertesz-imre-eletenek-86-eveben.htmlHossszú betegséget követően 86 évesen elhunyt a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, a Nobel-díjas Kertész Imre. NewsOrigoMeghalt Margaret Blye amerikai színésznőhttp://www.life.hu/news/20160331-meghalt-margaret-blye-amerikai-szineszno-hetvenharom-evesen.htmlHetvenhárom éves korában hunyt el a színésznő rákos megbetegedésben. Karrierje során számos nagy sztárral játszott együtt. News--Micsoda? Donald Trump büntetné azokat, akiken abortuszt végeztekhttp://www.life.hu/news/20160331-donald-trump-szerint-buntetni-kellene-az-abortuszon-atesett-noket-kesobb-az-orvosokat-biralta.htmlA republikánus párti elnökjelölt-aspiránsnak sikerült ismét meglepnie mindenkit mikor azt mondta, az abortuszon átesett nőket valamilyen formában büntetni kellene. Később finomított a kijelentésén. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.