Ejtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellen

Forrás: AFP -
ütközés halál sérülés Bobbi Kristina Brown Whitney Houston autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. 

Bobbi Kristina Brownt és barátnőjét, Danyela Bradley-t tavaly perelte be Russell Eckerman georgai lakos, miután a két fiatal elvesztette az uralmat autójuk felett, és belementek a férfi járművébe.

Forrás: AFP

Eckerman, aki a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett, komoly összegű kártérítést kért a bíróságtól: a RadarOnline információi szerint 730 ezer dollárt, vagyis 201 millió forintnak megfelelő összeget követelt a sztárcsemetétől és barátnőjétől.

A lap legfrissebb hírei szerint azonban a bíróság ejtette a vádat a tavaly nyáron elhunyt Bobbi Kristina Brown, és ezáltal barátnője ellen is: az elutasítás indoka szerint Eckerman (pechére) soha többé nem tudja követeléseivel szembeállítani a tragikus sorsú lányt. Bobbi Kristina Brownt éppen a baleset után néhány nappal találták meg eszméletlenül a fürdőkádjában, és fél évvel később, mindössze 23 évesen hagyta itt az árnyékvilágot.

Elbúcsúztatták Vadym Kholodenko zongoraművész meggyilkolt lányaithttp://www.life.hu/news/20160325-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-meggyilkolt-lanyait-elbucsuztattak.htmlTöbb száz ember rótta le tiszteletét a zongorista két gyermeke előtt. NewsOrigoKisgyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy menekültet Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160331-kisgyermek-elleni-nemi-eroszakkal-gyanusitanak-egy-afgan-menekultet-nemetorszagban.htmlKisgyermek elleni nemi erőszak gyanújával eljárást indítottak egy menedékkérő ellen a németországi Boostedtben. News--Kiakadtak a szülők egy amerikai iskola jógaóráin, mert keresztényellenesnek tartjákhttp://www.life.hu/news/20160323-egy-georgia-megyei-iskola-jogaorai-miatt-kiakadtak-a-szulok-mert-keresztenyellenesnek-tartjak.htmlEgy Cobb megyei általános iskola néhány növendékének szülője aggodalmát fejezte ki az intézmény nemrég bevezetett jógaórái miatt, mivel elmondásuk szerint ezzel támogatják a nem keresztény hitrendszert. News--Kotleta, a macska, aki annyira menő, hogy saját fotóssal rendelkezikhttp://www.life.hu/news/20160322-cuki-kepsorozat-kotletarol-a-macskarol-kristina-makeeva-fotografustol.htmlIsmerd meg Kotletát, a cicát, akinek saját, külön bejáratú fényképésze és fotósorozata van! NewsOrigoHogyan ölnek meg bennünket a reklámokban szereplő nőideálok?http://www.life.hu/news/20160323-igy-hatnak-rank-a-reklamokban-szereplo-noidealok.htmlHogyan hatnak ránk a reklámok? Milyen nőiedálokat közvetítenek felénk? Hogyan tárgyiasítják el a nőket? Többek között erről beszél a téma egyik szakértője, Jean Kilbourne az alább látható videóban. NewsOrigoMegszólalt a Lajcsi-ügy másik gyanúsítottja: "Ártatlan vagyok"http://www.life.hu/news/20160325-csendes-csaba-a-galambos-lajos-ugy-masik-gyanusitottja-artatlannak-vallja-magat.htmlCsendes Csaba, akit néhány hónapja Galambos Lajos és felesége mellett szintén gyanúsítottként tartóztattak le a rendőrök, bízik benne, hogy kiderül az igazság. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.