Támadták a terhesen rúdtáncoló kismamát, így vágott vissza a beszólásokra

rúdtánc Jill MacLean támadás terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencedik hónapban sem hagyott fel a szexi mozgásformával Jill MacLean. Nagy pocakkal is pörgött a rúd körül, ami miatt nem kímélték az anyukát.

A profi rúdtáncos igencsak felháborította az internet népét, amikor közzétette egyik videóját. A felvételen hatalmas tűsarkúban, nagy pocakkal kering a rúd körül, ami miatt rengetegen támadták őt.

A többi között szóvá tették, hogy ezzel a gyermeke egészségét veszélyezteti. Jill MacLean azóta életet adott kisfiának, a róla készült képpel vág vissza mindenkinek, aki bírálta őt. A gyermek teljesen egészségesen jött a világra, és az anyuka elmondta, csak azokban merülhet fel, hogy a mozgás árthat a magzatnak, akik még soha nem szültek, vagy nem tornáznak rendszeresen.

Forrás: Instagram/Cleo The Hurricane
Meghalt a Sherlock Holmes sztárja, Douglas Wilmerhttp://www.life.hu/news/20160401-douglas-wilmer-szinesz-a-sherlock-holmes-sorozat-sztarja-meghalt.html96 éves korában elhunyt a brit színész, aki a hatvanas években készült Sherlock Holmes című sorozatban játszott. NewsOrigoTöbb mint 15 ezer magyar gmailes jelszava szivárgott kihttp://www.life.hu/news/20160401-tobb-mint-15-ezer-magyar-gmailes-jelszava-szivargott-ki.htmlKiszivárgott több mint 15 ezer magyar gmailes címe, és jelszava. Egy észt fájlmegosztó portálon tették közzé szöveges formátumban a listát.News--70 évesen is profin rúdtáncol egy asszony: Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20160331-hetven-eves-rudtancos-tomoko-olyan-tancot-mutatott-be-ami-lattan-leesik-az-allad-video.htmlTomoko az olasz Got Talent színpadán lépett fel az elképesztő mutatványával. A kora ellenére olyan dolgokat csinált, ami még egy fiatalabb táncosnál is látványos. NewsOrigoIsmét kattant a bilincs Repülős Gizi csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160331-repulos-gizit-ismet-orizetbe-vettek.htmlA rendőrök Velencén csaptak le Repülős Gizire, aki épp egy házba próbált bejutni. NewsOrigoEjtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellenhttp://www.life.hu/news/20160331-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanya-ellen-ejtettek-a-pert.htmlWhitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. NewsAFPFelvétel készülhetett arról, ahogy Bill Cosby erőszakoskodik áldozatávalhttp://www.life.hu/news/20160331-bill-cosby-andrea-constand-ellen-elkovetett-eroszakarol-felvetelek-keszulhettek.htmlKiderült, hogy a híres komikus házában valószínűleg több kamera is rögzíthette az erőszakot, amit Andrea Constand ellen követett el. Állítólag titkos rendőrségi fájlban őrzik a felvételeket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.