Ilyen időre számíthatunk a héten

Forrás: Dreamstime -
tavasz idő napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elő a tavaszi ruhákkal! Most már tényleg a szekrény mélyére kerülhet a téli kabát, jön a jó idő.

Bár hétfőn és kedden némi széllel kell számolni, 22-23 fok körüli lesz a hőmérséklet. Szerdára 25 fokos, napos idő várható, és a korábbi napok estéihez képest is több fokkal melegebb lesz: 15-16 fokra készülhetünk.

Forrás: Dreamstime

Csütörtökön is napos lesz az idő, péntektől viszont 20 és 16 fok között ingadozik majd a hőmérséklet, az ország legtöbb részén záporok, zivatarok várhatóak, de a napsütés továbbra is megmarad.

Lenyűgöző! 5 felnőtt, aki találkozhatott a gyermekkori énjével http://www.life.hu/news/20160401-idoutazas-egy-reklamban-ot-felnott-talalkozhatott-a-gyermekkori-enjevel-video.htmlAz Arti nevű perui gyerekjáték-forgalmazó cég egy igen kreatív reklámot készített. Öt felnőtt "próbálhatott" ki egy időgépet, mely eléjük tárta a múltjukat. NewsOrigoEltűnt egy fiatal nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160402-eltunt-egy-fiatal-no-budapesten-31-eves-poloskey-anita.htmlSzerda délután egy óra körül elment budai, II. kerületi otthonából Pölöskey Anita, hozzátartozói azóta sem tudnak hollétéről.NewsKarikás szemekkel és smink nélkül szelfizett Cameron Diaz - Fotó!http://www.life.hu/news/20160401-cameron-diaz-a-termeszetesseg-hive-smink-nelkul-fotoztak-a-sztart-foto.htmlA 43 éves színésznő a természetesség híve, és ezt nyíltan fel is vállalja. A sztár az új könyve promóciója kedvéért mutatta meg magát ráncosan a rajongóknak. NewsOrigoPárnacsatát rendeztek a budapesti Hősök terénhttp://www.life.hu/news/20160402-parnacsatat-rendeztek-a-budapesti-hosok-teren.htmlA Nemzetközi Párnacsata Nap alkalmából - ahogy a világ számos más városában is - Budapesten, a Hősök terén is párnacsatát rendeztek szombaton.NewsOrigoMózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--Elvehetik Lagzi Lajcsi ingatlanjaithttp://www.life.hu/news/20160401-elvehetik-lagzi-lajcsi-ingatlanjait.htmlA Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.