Szupercuki! Kiskutyák jósolják meg a bajnokság győztesét

kutya jóslás kiskutya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorát nagyon cuki és nagyon puha kiskutyákkal árasztották el. A selymes szőrű kutyusok megjósolták, melyik csapat lesz a bajnok. Bár az eredmény nem egyértelmű, de megbocsátható, hiszen tündériek a kis ebek.

Személyvonat gázolt el egy férfit Győr-Moson-Sopron megyébenhttp://www.life.hu/news/20160403-szemelyvonat-gazolt-el-egy-ferfit-gyor-moson-sopron-megyeben.htmlElgázolt egy embert egy személyvonat vasárnap kora reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Beled és Répcelak közötti vasútvonalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 49 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstockHeten haltak meg egy spanyolországi balesetbenhttp://www.life.hu/news/20160402-heten-haltak-meg-egy-spanyolorszagi-balesetben.htmlHét külföldi, köztük öt, Franciaországban élő ember vesztette életét egy gyorshajtás miatt bekövetkezett autóbalesetben szombaton Spanyolországban.NewsÍme a bizonyíték arra, hogy a baglyok is csikisekhttp://www.life.hu/news/20160401-ime-a-bizonyitek-ra-hogy-a-baglyok-is-csikisek.htmlA kérdés biztos sokakat foglalkoztatott régóta, Vajon mit csinálnak a baglyok, ha csiklandozzák őket? Megmutatjuk! NewsOrigoNőként énekelnek, pedig férfitestben születtek az indiai énekesekhttp://www.life.hu/news/20160401-india-nokent-lepnek-szinpadra-pedig-az-enekesnok-ferfitestben-szuletettek-video.htmlHat indiai nő énekel és táncol a színpadon, bollywoodi stílusban csillogó, flitterektől roskadozó szárikban. Nagy népszerűségnek örvendenek, pedig mind a hat énekes férfiként jött a világra. NewsOrigoItt a nyár - Idén megint elmarad a tavaszhttp://www.life.hu/news/20160402-sok-napsutes-es-akar-27-fokos-meleg-idojaras.htmlSok napsütés és akár 27 fokos meleg várható a jövő héten.NewsKarikás szemekkel és smink nélkül szelfizett Cameron Diaz - Fotó!http://www.life.hu/news/20160401-cameron-diaz-a-termeszetesseg-hive-smink-nelkul-fotoztak-a-sztart-foto.htmlA 43 éves színésznő a természetesség híve, és ezt nyíltan fel is vállalja. A sztár az új könyve promóciója kedvéért mutatta meg magát ráncosan a rajongóknak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.