Személyvonat gázolt el egy férfit Győr-Moson-Sopron megyében

Forrás: Thinkstock -
gázolás vonatgázolás férfi vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elgázolt egy embert egy személyvonat vasárnap kora reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Beled és Répcelak közötti vasútvonalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 49 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tóth Gabriella alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére megerősítette a hírt. Hozzátette, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Illusztráció Forrás: Thinkstock


A balesethez Répcelakról érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók. A vonaton utazók közül az OKF tájékoztatása szerint senki sem sérült meg.

Elvehetik Lagzi Lajcsi ingatlanjaithttp://www.life.hu/news/20160401-elvehetik-lagzi-lajcsi-ingatlanjait.htmlA Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében.NewsOrigoKiderült, mennyit költ évente a királyi család - Hűha!http://www.life.hu/news/20160313-ennyit-kolt-evente-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy az angol királyi család tagjai jó mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni, de azt nem tudtuk, hogy pontosan mennyire. Most kiderült...News--Pierrot nem elégedett - Elárulta, miérthttp://www.life.hu/news/20160207-pierrot-nem-elegedett.htmlMiért nem elégedett Pierrot? Hogyan értékelte a saját értékelését A Dal szigorú zsűritagja? A Life.hu riportjából kiderül!News--Több mint 15 ezer magyar gmailes jelszava szivárgott kihttp://www.life.hu/news/20160401-tobb-mint-15-ezer-magyar-gmailes-jelszava-szivargott-ki.htmlKiszivárgott több mint 15 ezer magyar gmailes címe, és jelszava. Egy észt fájlmegosztó portálon tették közzé szöveges formátumban a listát. News--Mózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--Lenyűgöző! 5 felnőtt, aki találkozhatott a gyermekkori énjével http://www.life.hu/news/20160401-idoutazas-egy-reklamban-ot-felnott-talalkozhatott-a-gyermekkori-enjevel-video.htmlAz Arti nevű perui gyerekjáték-forgalmazó cég egy igen kreatív reklámot készített. Öt felnőtt "próbálhatott" ki egy időgépet, mely eléjük tárta a múltjukat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.