Tavaszi idillben kávézgat Rubint Réka

Forrás: Facebook/ Rubint Réka -
kutya Rubint Réka terasz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádnivaló fotót tett közzé Rubint Réka.

Idilli tavaszi környezetben fogyasztotta reggeli kávéját a teraszon Schobert Norbi gyönyörű felesége. Rékának szuper társasága is volt a habos kávéhoz, kutyájuk kíváncsi tekintettel figyelte a rituálét.

Nagyon cukik!

Forrás: Facebook/ Rubint Réka
Itt a nyár - Idén megint elmarad a tavaszhttp://www.life.hu/news/20160402-sok-napsutes-es-akar-27-fokos-meleg-idojaras.htmlSok napsütés és akár 27 fokos meleg várható a jövő héten.NewsÍme, a feltört Gmail-fiókok listája – Ellenőrizd, hogy a tied nincs-e közöttükhttp://www.life.hu/news/20160402-a-feltort-gmail-fiokok-listaja.htmlAhogy megírtuk, kiszivárgott több mint 15 ezer magyar gmailes címe, és jelszava. Egy észt fájlmegosztó portálon tették közzé szöveges formátumban a listát. NewsOrigoIlyen időre számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20160403-ilyen-idore-szamithatunk-a-heten.htmlElő a tavaszi ruhákkal! Most már tényleg a szekrény mélyére kerülhet a téli kabát, jön a jó idő.News--Elvehetik Lagzi Lajcsi ingatlanjaithttp://www.life.hu/news/20160401-elvehetik-lagzi-lajcsi-ingatlanjait.htmlA Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében.NewsOrigoHurrá! Megnyílik az első kutyás strand a Balatononhttp://www.life.hu/news/20160401-az-elso-kutyas-strand-a-balatonon-fonyod-kepviselo-testulete-mar-jovahagyta.htmlFonyód képviselő-testülete már jóváhagyta a tervet, Balatonboglár hamarosan dönthet. NewsOrigoSzívszorító videó: Így segítettek egy éhező kisfiún! http://www.life.hu/news/20160401-ehezo-kisfiu-uj-zelandi-rendorseg-toborzofilmje-meghato-kisfilm-jarokelok.htmlA rövid videó az új-zélandi rendőrség toborzófilmjeként látott napvilágot. Arra voltak kiváncsiak, hogy hányan kapják fel a fejüket egy kukából étkező gyermek láttán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.