bevásárlás Egyesült Királyság hétköznap brit királyi család üzlet bolt Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását.

Vagy nagyon éhes lehetett, vagy valakit meg akart lepni reggelire a Nepálból nemrég hazatért Harry herceg, aki saját maga intézte el a bevásárlást a Kensington-palota közelében lévő üzletben.

"A nép hercegének" becézett trónörökös a Daily Mail forrásai szerint tojást vett, és gondja támadt az önkiszolgáló pénztárnál való fizetéskor. A bolt egyik alkalmazottja azonnal a segítségére is sietett, ám állítólag nem neki, hanem a közelben lévő egyik szemtanúnak tűnt csak fel, ki is áll a pénztárnál - a kép pedig azonnal landolt a Twitteren.

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Íme itt 10 kevésbé ismert tényt Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.