A hétvégén ingyen belekóstolhatsz egy gombócnyi Olaszországba

Andrássy fagyizó Budapest fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újonnan nyíló fagyizó nagyszerű ötlettel rukkolt elő. A hétvégén minden érdeklődőt megvendégelnek egy gombóc fagyira az Andrássy úton.

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy miként is fog elsülni a Dolce Fantasia olasz kézműves fagylaltozó vasárnapi akciója, miszerint a nyitás után két órán keresztül mindenki kap egy gombóc fagyit, ráadásul ingyen. Az eseményre már 7 ezren bejelentkeztek a Facebookon...

Forrás: Facebook / Dolce Fantasia

Mindenesetre az olasz fagyizó invitálása így szól:

"Készen álltok egy igazi olasz fagyizásra?? Mindenkit várunk szeretettel új fagylaltozónk megnyitása alkalmából április 10-én vasárnap az Andrássy út 61-ben, ahol 14 és 16 óra között mindenkinek INGYENES a fagyizás! (egy választott íz személyenként) A megnyitó alatt további meglepetésekkel várunk benneteket! Várunk sok szeretettel és finom fagylaltokkal! Lesz laktóz-, glutén- és cukormentes wellnessfagyi is!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.