Meghalt Amber Rayne pornószínésznő, aki nemi erőszakkal vádolta James Deen felnőttfilmsztárt

Forrás: Facebook -
pornószínésznő öngyilkos James Deen Amber Rayne nemi erőszak pornószínész öngyilkosság meghalt pornósztár túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves pornócsillag Los Angeles-i otthonában hunyt el. Amber Rayne egyike volt azoknak, akik szexuális erőszakkal vádolták meg a pornókirály James Deent.

Holtan találtak rá Amber Rayne pornószínésznőre Los Angeles-i otthonában. A Daily Mail forrásai szerint a 31 éves felnőttfilmsztár békében, álmában hunyt el, halálának oka nem ismert, a halottkémi jelentés azonban nem zárta ki a túladagolás lehetőségét sem.

Forrás: Facebook

Öngyilkosságra vagy gyilkosságra utaló jeleket a hatósági szakértők nem találtak, semmi nem mutatott arra, hogy a pornósztárnak gondjai lennének. Amber Rayne 2013-ban vállalta nyilvánosság előtt, hogy méhrákkal küzd, és egyike volt azon 8 nőnek, akik nemi erőszakkal vádolták a pornószínész James Deent: Rayne állítása szerint Deen forgatás közben pofon vágta, és olyan erővel közösült vele, hogy vérezni kezdett.

Kegyetlennek nevezte férjét az egyiptomi géprabló exfeleségehttp://www.life.hu/news/20160331-szeif-eldin-musztafa-egyiptomi-geprablo-kegyetlen-es-drogfuggo-volt-exfelesege-szerint.htmlSzeif Eldin Musztafa egyiptomi gépeltérítő egykori felesége szerint rendszeresen verte őt és a közös gyermekeiket, valamint többször megfenyegette és rettegésben tartotta őket. News--Ilyen a hétköznapokban Harry herceghttp://www.life.hu/news/20160404-harry-herceg-ilyen-a-hetkoznapokban-amikor-leugrik-bevasarolni.htmlAz éhség még a királyi család tagjainál is nagyobb úr: Harry herceg saját maga intézte el a reggeli hozzávalóinak bevásárlását. News--Meghalt az Oscar-díjas színésznő, Patty Dukehttp://www.life.hu/news/20160330-patty-duke-oscar-dijas-szineszno-meghalt.htmlA csodatevő című filmjéért elismert filmsztár a hírek szerint hosszas betegeskedés után, vérmérgezésben hunyt el. 69 éves volt. News--Két évig tartott bezárva egy kamaszlányt, most börtön vár ráhttp://www.life.hu/news/20160329-kabu-terauch-2-even-at-tartott-fogva-egy-kamaszlanyt.htmlA fiatal lány úgy menekült meg, hogy fogvatartója véletlenül nyitva hagyta az ajtaját. A férfi megpróbált öngyilkos lenni a történtek után. NewsThinkstockElbúcsúztatták Vadym Kholodenko zongoraművész meggyilkolt lányaithttp://www.life.hu/news/20160325-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-meggyilkolt-lanyait-elbucsuztattak.htmlTöbb száz ember rótta le tiszteletét a zongorista két gyermeke előtt. NewsOrigoEjtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellenhttp://www.life.hu/news/20160331-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanya-ellen-ejtettek-a-pert.htmlWhitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.