Elképesztő dolog miatt tiltottak le egy édesanyát az Instagramról

mell fotó tiltás Instagram sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kelet Londonban élő Sue Moseley-t a saját kislány lepett meg egy tortával, mely Jézust és a tanítványait szimbolizálta. A közösségi oldal másnak nézte, így letiltották a nőt. 

Az édesanya értetlenül állt a történtek előtt, hiszen gyermeke semmi rosszat nem csinált. Az Instagramot valószínűleg az automata ellenőrző rendszere "verte át", ezért gondolta, hogy a sütemény női melleket ábrázol. Az oldal még egy levelet is küldött a nőnek, melyben az írják, hogy a kép szexualitást sugallt - írja a Daily Mail.

Az említett sütemény. Hol itt a mell? Forrás: Twitter/ Fiona Moseley

Az eset óta több felhasználó is kiállt az édesanya mellett, hogy kapja vissza a profilját, ám eddig nem jártak sikerrel.

Véletlenül felgyújtotta a haját a 21 éves plasztikkirálynő, Courtney Stoddenhttp://www.life.hu/news/20160405-courtney-stodden-plasztikkiralyno-felgyujtotta-a-sajat-hajat.htmlTúl közel hajolt a gyertyához, ezért kapott lángra a 21 éves celeblány haja. Az esetet az alább látható videó őrzi. NewsOrigoAz étterem, ahol hűtőbe helyezik a maradékot az éhezők számára http://www.life.hu/news/20160405-az-indiai-etteremben-hutobe-teszik-a-megmaradt-eteleket-hogy-az-ehezok-is-etelhez-jussanak.htmlNem vész kárba az a fogás sem, amit az étterembe érkező éhes vendégek már nem bírnak elfogyasztani. Bárki, aki rászorul, kiveheti a megmaradt ételt az utcára helyezett hűtőből. NewsOrigoHihetetlen dolgot tett a MÁV egy autista kisfiúérthttp://www.life.hu/news/20160405-meghato-dolgot-tett-a-mav-egy-autista-kisfiuert.htmlEgy anyuka megható levelet tett közzé az egyik Facebook-csoportban, miszerint a MÁV dolgozói valami olyan dolgot tettek egy autizmussal élő kisfiú kedvéért, amit tényleg bearanyozza a napjait, és a miénket is! NewsOrigoMérgező porral fújhatják tele a porszívók a levegőt?http://www.life.hu/news/20160404-mergezo-porral-fujhatjak-tele-a-porszivok-a-levegot.htmlLehet, hogy a porszívó több veszélyt rejt, mint gondolnánk? Egy csoport szerint igen, ráadásul kutatásaik alapján a porszívóból kiszálló por akár rákkeltő hatású is lehet. NewsThinkstockA világ legcukibb eljegyzése! A család kismalaca lett a gyűrűhordozó http://www.life.hu/news/20160404-egy-malac-az-oltarnal-negylabu-kedvenc-viszi-majd-az-oltarhoz-a-gyurut-foto.htmlKristin Hartness és Jay Yontz igazán különleges állattartónak mondhatja magát, hiszen kevesen osztoznak az ágyukon egy hatalmas sertéssel. Annyira szeretik őt, hogy a négylábú még az esküvőjükön is fontos szerepet tölt majd be. NewsOrigoÓriásplakáton árulta szüzességét a 45 éves színésznőhttp://www.life.hu/news/20160404-aranya-pathumthong-45-eves-bangkoki-szineszno-oriasplakaton-arulta-szuzesseget.htmlAranya Pathumthong thai tévésztár Bangkok egyik forgalmas pontján hirdette magát egy hatalmas reklámplakáton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.