Verekedés volt a 2-es villamoson, még a paprikaspray is előkerült

Forrás: olvasói fotó -
verekedés Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo beszámolója szerint a két utas először összeszólalkozott, majd egyikük paprikaspray-vel lefújta a másikat. 

Az olvasó által beküldött fénykép alapján a verekedés a Széchenyi térnél kezdődött, emiatt pedig többi utas is lemenekült a járműről. A villamos körülbelül negyedórát állt a megállóban. A rendőrség a lap megkeresésére azt nyilatkozata, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés erről - írja az Origo.

Forrás: olvasói fotó
Az úszószövetség döntött az erőszakkal vádolt Kiss László ügyében http://www.life.hu/news/20160406-a-magyar-uszo-szovetseg-bizalmat-szavazott-kiss-laszlonak-az-ot-ert-tamadasok-ugyeben.htmlA Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és az edzőbizottság szerdán rendkívüli ülést tartott, ahol bizalmat szavaztak az egykori szövetségi kapitánynak. News--Hatalmas patkány szaladgált a gyorsétteremben: Videó!http://www.life.hu/news/20160405-hatalmas-patkany-szaladgalt-a-bezart-belfasti-gyorsetteremben.htmlA nagyra nőtt rágcsáló az asztalok alatt rohangált, felmászott a székekre, és a padokra is. Az étteremben vizsgálatot indítanak. NewsThinkstockVéletlenül felgyújtotta a haját a 21 éves plasztikkirálynő, Courtney Stoddenhttp://www.life.hu/news/20160405-courtney-stodden-plasztikkiralyno-felgyujtotta-a-sajat-hajat.htmlTúl közel hajolt a gyertyához, ezért kapott lángra a 21 éves celeblány haja. Az esetet az alább látható videó őrzi. NewsOrigoMeddig tart még az áprilisi nyár? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20160405-ma-meg-jo-ido-lesz-csutortoktol-esosre-fordul-az-ido-heti-elorejelzes.htmlMa és holnap még napos idő lesz, aztán csütörtöktől újra elővehetjük az esernyőket. Addig is irány a legközelebbi park! NewsOrigoÖngyilkosságba kergette 18 éves barátját a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160404-ongyilkossagba-kergette-a-lany-a-18-eves-baratjat.htmlA fiú mentális problémákkal küzdött, de ahelyett, hogy kedvese segített volna, inkább megerősítette benne, hogy a halál a legjobb megoldás. Ráadásul még tanácsokat is adott neki az öngyilkossághoz. NewsOrigoSokkoló! A betege arcára élvezett egy doktorhttp://www.life.hu/news/20160404-betege-arcara-elvezett-egy-perverz-doktor.htmlAz egykor elismert orvos elbúcsúzhatott jó hírnevétől, miután kiderült, hogy elkábította az egyik betegét, és az öntudatlan nő arcára élvezett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.