"Nem kértek tőlünk bocsánatot" - Eltemették a meggyilkolt Vivient

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság temetés gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónap telt el a szörnyű márciusi éjszaka óta, amikor a gyanú szerint a kakucsi K. Bá­lint halálra szurkálta gyermekkori barátnőjét, a 20 éves Vivient.

A diszkóból hazafelé menet agyonszurkált lány édesanyját felháborítja a gyilkos fiú családjának viselkedése. Ugyanis nem kértek bocsánatot és még ők várnak részvétet.

Gyilkossággal gyanúsított férfit kísérnek a Budapest Környéki Törvényszékre 2016. március 11-én. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A fiú beismerő vallomást tett, igaz, egyelőre a gyilkosság több részletére nem adott elfogadható magyarázatot.

"A kisebb gyermekeim tartják bennem a lelket" - mondta szerdán a Borsnak az asszony. "Nem hagyhatom el magamat, nekik szükségük van rám. De persze közben nagyon sokat gondolok Vivienre. A fiú családja azóta sem keresett meg minket, nem kértek bocsánatot, nem mintha ez sokat változtatna a lényegen. De én úgy érzem, mintha még ők sajnáltatnák magukat, és ez mélységesen felháborít" - tette hozzá Gyöngyi.

K. Bálint egyik ismerőse azt mondta a Borsnak: ameddig a bíróság nem mondja ki a bűnösségét, addig megilleti őt is az ártatlanság vélelme.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"Szörnyű, hogy mindenki készpénznek veszi, hogy Bálint gyilkos, miközben nagyon sok nyitott kérdés van még ebben az ügyben. Nem véletlen, hogy Bálint nem mond el sok mindent a rendőröknek arról a végzetes éjszakáról. Lehet, nem is úgy történtek a dolgok, ahogy mi tudjuk. Abban biztos vagyok, hogy a szülei nagyon kiállnak a fiuk mellett, azonnal ügyvédet fogadtak neki, és amennyire a törvény engedi, tartják vele a kapcsolatot. Úgy tudom, szűk családi körben kijelentették: szülőként nekik az a dolguk, hogy minden körülmények között a gyermekük mellett legyenek" – mondja az is­merős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.