Újabb magyar sportoló keveredett kokainbotrányba

Forrás: Siofokkc.hu -
kokain sportoló Orbán Annamária kézilabda botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Orbán Annamária B-tesztje is pozitív lett, így március 3-án felfüggesztették. A hírek szerint a sportoló megsértette a Magyar Kézilabda-szövetség doppingszabályzatát.

A Siófok KC korábbi válogatott kézilabdázójának a szervezetébe a Bors információi szerint egy buliban került kokain, melyet a teszt rögtön ki is mutatott. "Soha nem doppingoltam, s mivel a gyermekemről gondoskodnom kell, a jövőben sem tennék ilyet" - nyilatkozta az ügy kirobbanásakor Orbán - írja a Blikk.

Orbán Annamária, kézilabda, Siófok Forrás: Siofokkc.hu

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője a lap megkeresésére megerősítette, hogy az elvégzett második teszt is pozitív lett, így dopping-fegyelmivizsgálat indul a sportoló ellen.

Kokaint fogyasztott a korábbi világbajnok kajakos, Kucsera Gábor

A vétséget a versenyző nem tagadta, a rá kiszabott szankciók pedig pályafutásának végét jelentették. Kucsera Gábor 2015 július 18-án, a szolnoki második válogató megnyerését követően adott mintát. A Magyar Antidopping Csoport (MACS) a szövetség megrendelésére levett vizeletmintából mutatta ki a tiltott szert, így hamar el is tiltották a versenyzéstől.
Halálra vertek egy 17 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160406-halalra-vertek-egy-17-eves-tinedzsert.htmlA 17 éves brooklyni lányt annyira összeverte egy csapat tinédzser, hogy kómába esett, majd napokkal később a kórházban életét vesztette. NewsThinkstockÍtélet született Paul Walker balesetével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160406-paul-walker-a-biro-szerint-a-porsche-nem-hibaztathato-a-halalos-balesetben-itelet.htmlA színész és barátja autóbalesetben vesztette életét még 2013-ban, és a Porsche céget az autót vezetető Roger Rodas özvegye is beperelte a tragédia után. Az amerikai bíróság most ítéletet hozott az üggyel kapcsolatban: eszerint az autót gyártó cég nem hibáztatható a baleset miatt. News--Forgóajtó csípte be egy kislány lábát - Tűzoltók menekítették kihttp://www.life.hu/news/20160406-forgoajto-csipte-be-egy-szecsuani-hotelben-egy-kinai-kislany-labat.htmlSzörnyű pillanatokat kellett átélnie egy kislánynak, amikor egy szecsuáni hotel forgóajtaja odacsípte a lábát. NewsOrigoNyomozás indult a 31 éves pornósztár, Amber Rayne halála miatthttp://www.life.hu/news/20160406-nyomozas-indult-a-31-eves-pornosztar-halala-miatt.htmlLos Angeles-i otthonában találták meg Amber Rayne pornószínésznő holttestét, akinek halálát drogtúladagolás okozhatta. Ám ezt sokan fucsállják, mivel Ambert az egészséges életmód szószólójaként ismerték. NewsOrigoKedves és értékes embernek nevezték a Germanwings-katasztrófa öngyilkos pilótáját szüleihttp://www.life.hu/news/20160405-andreas-lubitz-a-germanwings-katasztrofa-ongyilkos-pilotajat-kedvesnek-es-ertekesnek-neveztek-szulei.htmlFelháborodtak a légi katasztrófa áldozatainak hozzátartozói, miután Andreas Lubitz öngyilkos pilóta szülei "kedves és értékes" emberként jellemezték egy róla megjelent megemlékezésben. NewsAFPAz áruház kamerája felvette, ahogy a gyilkos elcsalja a kislánythttp://www.life.hu/news/20160405-az-aruhaz-kameraja-felvette-ahogy-a-gyilkos-elcsalja-a-kislanyt.htmlA 8 éves Cherisht évekkel ezelőtt megerőszakolták, majd megölték. Nemrég hozták nyilvánosságra a felvételt, amin látszik, ahogy gyilkosa elcsalja az anyja mellől a kislányt egy bevásárlóközpontban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.