Maradj talpon! (vetélkedő) nyeremény játék Sorstalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sorstalanság filmváltozatában is szereplő Diményi Áron magabiztosan játszott. Kitartása elvezette az utolsó párbajig, ahol 25 millió forint volt a tét.

Passzlehetőség nélkül is belevágott a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagja a mindent eldöntő, utolsó párbajba. Egészen addig bátran és határozottan játszott, és nem akart megállni a cél előtt.

Forrás: Facebook/Maradj talpon

Még a szerdai adásban kezdte meg játékát Áron, 6 párbaj után 2 250 100 forintot gyűjtött össze. Küzdelme a fődíjért a csütörtöki adásban folytatódott, és eljutott a végső megmérettetésig. Hazavihette volna a 3 500 200 forintot, azonban ő inkább kockáztatott. Utolsó kihívottja Kaszás Mónika volt, aki fordítóként dolgozik, és nagyon erős ellenfélnek bizonyult.

Forrás: Facebook/Maradj Talpon

A stúdióban érezni lehetett a feszültséget: ha Mónika győz, ő is hatalmas nyereménnyel, 3 750 200 forinttal távozik. Mónika sikeresen válaszolta meg a négy kérdést, majd újra Áronra került a sor. A nyomás és az izgalom viszont már akkora volt, hogy a színész egyszerűen nem tudta kisilabizálni a helyes választ, elbukott. Dimény Áron nem tudta megszerezni a 25 milliós fődíjat. Kaszás Mónika azonban örülhetett, hiszen ő az ötödik játékos, aki megnyerte a műsorban elérhető második legnagyobb nyereményt, 3 750 200 forintot.

Kiss László tagadja a nemi erőszakot, holott jogerősen elítélték értehttp://www.life.hu/news/20160407-kiss-laszlo-az-uszoszovetseg-lemondott-kapitanya-tagadja-az-eroszakot-holott-jogerosen-eliteltek.html"1961-ben koholt vádak alapján, koncepciós perben született meg az a döntés, amelyet utóbb ártó és lejárató szándékkal tettek közzé rólam" - írta közleményében Kiss László, az úszószövetség lemondott kapitánya. News--Lemondott Kiss László, az úszószövetség kapitánya http://www.life.hu/news/20160407-kiss-laszlo-lemondott-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlKorábban a százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is lemondott az 1962-ben csoportos nemi erőszakért börtönre ítélt olimpiai bajnok sikeredző. A helyi képviselőtestület tudomásul vette a döntést. NewsMTI/Földi ImreA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--Hosszú Katinka és Cseh László is reagált a Kiss László-ügyben http://www.life.hu/news/20160407-cseh-laszlo-nem-irt-ala-semmilyen-papirt-nyilatkozott-a-kiss-laszlo-ugyben.htmlA két világklasszis sportoló egy-egy rövid közleményben reagált a napok óta tartó botránnyal kapcsolatban. News--Érkezik a lehűlés: elő az esernyőkkel! http://www.life.hu/news/20160407-idojaras-csutortokon-meg-napsutes-hetvegen-esos-idore-szamithatunk-esernyo-elo.htmlCsütörtökön még az ország több pontján élvezhetjük a húsz fok feletti hőmérsékletet, hétvégére azonban érkezik az eső és a lehűlés. News--Csak a házasság után derült ki a férj legszörnyűbb titkahttp://www.life.hu/news/20160407-jazmin-cullen-ferje-jason-cullen-a-naszuton-derult-ki-rola-hogy-pedofil-azota-sem-tud-elvalni-tole.htmlA szerelem vak, ezt már Jazmin Cullen is megtanulta. A nő néhány hónap ismertség után összeházasodott egy férfival, akiről nem sokkal később kiderült, hogy pedofil. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.