időjárás-előrejelzés TV2 időjárás-jelentés Horváth Szilárd szellentés gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi időjárás-jelentéssel jelentkezett péntek este a a TV2 csatornához tartozó Tenyek.hu. Viccnek szánták, botrány lett belőle.

Horváth Szilárdra a nézők még a 90-es évekből emlékezhetnek, amikor az egykori TV3 csatornán elképesztő viccekkel tarkította az időjárás-előrejelzéseket. Volt, hogy részeget játszott, de ha éppen beteg volt, abból is simán viccet csinált. Egy szó mint száz, akkoriban tényleg színt vitt az egyébként igen egysíkú és unalmas műfajba.

Forrás: EVA/Eva

A kerge időjós tavaly került a TV2-höz, egészen pontosan a cégcsoport önálló hírportálján, a Tenyek.hu-n bízták rá az online időjárás-jelentéseket.

A tegnapi adásban azonban a jópofáskodás helyét a gusztustalankodás vette át: arra a poénra építette fel bejelentkezését, hogy a különböző széltípusokat roppant kínos hangbejátszásokkal, egészen pontosan szellentésekkel mutatta be. Az eredmény gyomorforgató lett.

A videó azóta eltűnt a honlapról, valószínűleg a csatorna rájött, hogy Szilárd ezúttal túllőtt a célon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.